De luni, 10 august, Blue Air va opera și de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” de la Salcea

De luni, 10 august, Blue Air va opera și de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” de la Salcea

Începând de luni, 10 august, compania Blue Air va opera și de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare”, de la Salcea, județul Suceava, cel mai apropiat și vizat aeroport de către botoșăneni. 

Primul avion al Companiei Blue Air care va ateriza la Suceava va fi cel care sosește de la Dublin, la ora 7:00.

Pe parcursul zilei de luni vor fi operate zborurile spre Londra (Luton) cu plecare la ora 8:35 și revenire la 15:45 și Bruxelles, plecare la 16:35 și sosire la Suceava la ora 22:35.

De asemenea, Aeroportul ,,Ștefan cel Mare” Suceava va prelua zborurile companiei Blue Air de pe aeroportul din Bacău programate în perioada august-septembrie.

Este vorba despre 6 curse spre 4 țări, respectiv Bruxelles (cu o frecvență de două zboruri pe săptămână – luni și miercuri), Dublin (4/săptămână – marți, joi, sâmbătă și Duminică), Torino (2/săptămână – marți și joi), Roma – Fiumicino (4/săptămână – marți, miercuri, vineri și sâmbătă), Milano – Bergamo (2/săptămână – miercuri și Duminică) și Londra – Luton (5/săptămână – luni, joi, vineri, sâmbătă și Duminică).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Încet dar sigur: Botoșaniul părăsește coada clasamentului județelor care au cele mai slabe rezultate economice din România

Marţi, 22 Septembrie 2020
1142

Județul Botoșani a ieșit din clasamentul județelor care au cele mai slabe rezultate economice din România reiese dintr-o analiză KeysFin Local Business.Bucureștiul, Ilfovul și Timișu...