Angajată a Pensiunii „Bianca” din Botoșani, diagnosticată cu Covid-19

Angajată a Pensiunii „Bianca” din Botoșani, diagnosticată cu Covid-19

O angajată a Pensiunii „Bianca” din municipiul Botoșani a fost diagnosticată cu Covid-19, fiind internată în prezent pe Secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență.

Aceasta s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe la finele săptămânii trecute, după ce a început să se simtă rău, prezentând simptome tipice afecțiunii, respectiv pierderea gustului și a mirosului. A fost internată duminică, iar luni dimineață i s-a recoltat o probă biologică în vederea depistării virusului. Marți, rezultatul a fost procesat, fiind pozitiv.

Ancheta epidemiologică în acest caz este în derulare.

Amintim că, până sâmbătă, la nivelul județului Botoșani, 1202 persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, dintre care cinci cazuri noi au fost depistate în ultimele 24 de ore.

În prezent, există 114 cazuri active în județ, după ce numărul botoșănenilor declarați vindecați a ajuns la 998, aproape 200 dintre aceștia fiind externați în ultimele trei zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

AUR și-a prezentat programul de „reconstrucție” a României. Cum arată reformele guvernării suveraniste propuse de partid (video)

Vineri, 9 Iunie 2023
380

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat public, joi seară, la Pensiunea „Casa Lux” din municipiul Botoșani, programul de guvernare în 15 puncte „Reconstruim ...

Mesajul dur al unui licean care susține greva profesorilor: „Au un cuprins mai mare de studiat pentru titularizare decât au citit unii parlamentari în toată viața lor”

Duminică, 4 Iunie 2023
873

Un elev al Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani a transmis, în prag de absolvire, un mesaj de susținere a grevei profesorilor, din recunoștință față de cadrele di...

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
658

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...