Angajată a Pensiunii „Bianca” din Botoșani, diagnosticată cu Covid-19

Angajată a Pensiunii „Bianca” din Botoșani, diagnosticată cu Covid-19

O angajată a Pensiunii „Bianca” din municipiul Botoșani a fost diagnosticată cu Covid-19, fiind internată în prezent pe Secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență.

Aceasta s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe la finele săptămânii trecute, după ce a început să se simtă rău, prezentând simptome tipice afecțiunii, respectiv pierderea gustului și a mirosului. A fost internată duminică, iar luni dimineață i s-a recoltat o probă biologică în vederea depistării virusului. Marți, rezultatul a fost procesat, fiind pozitiv.

Ancheta epidemiologică în acest caz este în derulare.

Amintim că, până sâmbătă, la nivelul județului Botoșani, 1202 persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, dintre care cinci cazuri noi au fost depistate în ultimele 24 de ore.

În prezent, există 114 cazuri active în județ, după ce numărul botoșănenilor declarați vindecați a ajuns la 998, aproape 200 dintre aceștia fiind externați în ultimele trei zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Marius Budăi: Îmbătrânirea populației va intensifica creșterea cererii de îngrijire pe termen lung

Vineri, 30 Septembrie 2022
128

Îmbătrânirea populaţiei va intensifica creşterea cererii de îngrijire pe termen lung, care deja este mare, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Marius Budăi.„Procesul ...

VIDEO: Doina Federovici a taxat dur atitudinea unor adversari politici în ședința CJ. „Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura”

Vineri, 30 Septembrie 2022
407

Președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici, a avut o intervenție neobișnuită în debutul ședinței de vineri a deliberativului. Oficialul a mulțumit colegilor din plen pentru...

Proiect de 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian”

Vineri, 30 Septembrie 2022
154

Consiliul Județean (CJ) a depus un proiect în valoare de circa 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian” din municipiul Botoșani, a anunțat v...