De frica Covid – 19, botoșănenii nu au mai făcut nici indigestii în zilele de Paște

De frica Covid – 19, botoșănenii nu au mai făcut nici indigestii în zilele de Paște

În acest an botoșănenii nu s-au mai înghesuit la Urgențe din cauza indigestiilor cum se întâmpla de fiecare dată în zilele de Paște.

Fie au mâncat mai puțin în această perioadă, fie nu au mai simțit nevoia să se prezinte la Urgențe din cauza indigestiilor provocate de mesele îmbelșugate, botoșănenii nu au mai ajuns la Urgențe de această dată.

Dacă în anii trecuți statisticile UPU arătau că zilnic ajungeau la spital 10-15 persoane în medie, cu indigestie, acum au fost și zile fără niciun astfel de caz.

Potrivit cadrelor medicale de la Urgențe în zilele de Paști au fost, per total, 5-6 persoane care au acuzat stări de indigestie.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
46

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
332

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
674

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...