Datornicii, rebranșați la rețeaua de apă din cauza pandemiei

Datornicii, rebranșați la rețeaua de apă din cauza pandemiei

Reprezentanții societății comerciale Nova Apa Serv SA au fost nevoiți să rebranșeze la rețeaua de apă a orașului a unor botoșăneni care înregistrează datorii mari.

Cristian Romanovschi, șef al Serviciului Comercial al companiei de apă, a explicat că această măsură s-a datorat cadrului legal actual.

“Într-adevăr am fost nevoiți să rebranșăm în jur de 10-15 abonați ai regiei care înregistrau debite la apă, și care deja au fost debranșați. În conformitate cu normele legale actuale din motive de pandemie, a trebuit să apelăm la această variantă. Așa spune legea și noi ne-am conformat”, a mai spus Romanovschi.

Cu scopul de a recupera din uriașele debite ale populației, reprezentanții Nova Apa Serv au demarat o amplă campanie de debranșare a datornicilor de la case preponderent, la nivelul scărilor de bloc fiind aproape imposibilă această operațiune.

Strânși cu ușa și lăsați fără apă, unii dintre abonați au conștientizat că fără apă nu se poate trăi și ușor-ușor au început să mai achite din datorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Pfizer anunță reducerea producției de vaccinuri - Când vor reveni la normal livrările pentru Uniunea Europeană

astăzi, 14:29
323

Grupul american Pfizer, asociat cu laboratorul german BioNTech, a anunţat sâmbătă un "plan" care trebuie să-i permită să limiteze cu o săptămână întârzierile...

Dărăbănenii vor să elaboreze o strategie de dezvoltare durabilă

astăzi, 11:06
289

La nivelul Primăriei orașului Darabani s-a constituit un grup de lucru a cărui activitate este elaborarea Strategiei de Dezvoltare Durabilă a localității în perioada 2021-2027. În ve...

Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandiști de țigări

astăzi, 10:17
795

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat, în cadrul unei acţiuni organizate în zona de competenţă, 108.000 ţigarete de diferite mărci, care urmau să ajungă pe piaţa neag...