Cristian Achitei: “Nu pot sa cred ca un om care candidează la o functie de vicepresedinte la organizatia municipala poate fi in PDL, iar sotia sa in PSD”

Cristian Achitei: “Nu pot sa cred ca un om care candidează la o functie de vicepresedinte la organizatia municipala poate fi in PDL, iar sotia sa in PSD”

 Cristian Achitei  

Inceputul sedintei de alegeri a noii structuri de conducere a organizatiei municipale a PD-L Botosani a fost marcata de unele atacuri la adresa unuia dintre candidatii inscrisi pentru functia de vicepresedinte.

Acestea au venit din partea lui Cristian Achitei, care le-a recomandat democrat-liberarilor prezenti in sala sa nu voteze o persoana care candideaza pentru o functie in partid, in timp ce sotia sa face parte dintr-un alt partid, respectiv PSD.

Desi nu a pomenit niciun nume, din cate se pare este vorba de directorul adjunct al ANRSC, Daniel Alexandru, care si-a depus candidatura pentru una din cele 10 functii de vicepresedinti.

“Sunt alegeri la municipiul Botosani, iar daca sunt alegeri trebuie sa alegem cele mai bune optiuni. Ca lucru negativ, nu pot sa cred ca un om care candideaza la o functie de vicepresedinte a organizatiei municipale Botosani poate fi in PDL, iar sotia lui in PSD. De aceea, va rog frumos sa nu-l sustineti", a spus Cristian Achitei.

In replica, la inceputul discursului sau primarul Catalin Flutur a spus ca : "Am vazut ca unii colegi au incercat sa influenteze oarecum un vot, nu cred ca asta este treaba noastra acum".

Pentru functia de presedinte al organizatiei municipale a PD-L Botosani s-a inscris un singur candidat, fiind vorba de senatorul Daniel Humelnicu. Pentru cele doua functii de prim-vicepresedinti s-au inscris trei candidati. Este vorba de cei doi viceprimari Florin Ghiorghita si Catalin Alexa si de Ioan Diaconu. Functia de secretar general este ravnita de presedinta de la municipiu a organizatiei de femei, Carmen Balauca, iar cea de secretar general de catre Eugen Turcanu si Lucel Butnariuc. Pentru cele zece functii de vicepresedinti s-au inscris in cursa 19 candidati, iar pentru cele 13 functii de secretari executivi, s-au inscris tot 19 candidati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Poli Iași 2-1! Marius Croitoru, locul 3, în primul sezon de antrenorat! VIDEO

Luni, 24 Februarie 2020
981

Derby-ul Moldovei s-a jucat luni, de la ora 20:00. Aproximativ 1500 de suporteri au asistat la un derby cu o miză minimă.FC Botoșani a avut lovitura de deschidere. Tot FC Botoșani a avut și p...

Tânăr „drogat” cules de pe stradă. Polițiști au chemat ambulanța

Luni, 24 Februarie 2020
684

Polițiștii locali din cadrul serviciului ordine publică au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță pe raza municipiului Botoșani.Astfel, vineri, &icir...

Tânăr din județ, amendat pentru o țigară fumată în parc

Luni, 24 Februarie 2020
843

Patrula Poliției locale care acționa în zona parcului Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, a intervenit vineri, în jurul orei 15.50, în parcul de  joacă pentru copii din...