Cristian Achitei: “Nu pot sa cred ca un om care candidează la o functie de vicepresedinte la organizatia municipala poate fi in PDL, iar sotia sa in PSD”

Cristian Achitei: “Nu pot sa cred ca un om care candidează la o functie de vicepresedinte la organizatia municipala poate fi in PDL, iar sotia sa in PSD”

 Cristian Achitei  

Inceputul sedintei de alegeri a noii structuri de conducere a organizatiei municipale a PD-L Botosani a fost marcata de unele atacuri la adresa unuia dintre candidatii inscrisi pentru functia de vicepresedinte.

Acestea au venit din partea lui Cristian Achitei, care le-a recomandat democrat-liberarilor prezenti in sala sa nu voteze o persoana care candideaza pentru o functie in partid, in timp ce sotia sa face parte dintr-un alt partid, respectiv PSD.

Desi nu a pomenit niciun nume, din cate se pare este vorba de directorul adjunct al ANRSC, Daniel Alexandru, care si-a depus candidatura pentru una din cele 10 functii de vicepresedinti.

“Sunt alegeri la municipiul Botosani, iar daca sunt alegeri trebuie sa alegem cele mai bune optiuni. Ca lucru negativ, nu pot sa cred ca un om care candideaza la o functie de vicepresedinte a organizatiei municipale Botosani poate fi in PDL, iar sotia lui in PSD. De aceea, va rog frumos sa nu-l sustineti", a spus Cristian Achitei.

In replica, la inceputul discursului sau primarul Catalin Flutur a spus ca : "Am vazut ca unii colegi au incercat sa influenteze oarecum un vot, nu cred ca asta este treaba noastra acum".

Pentru functia de presedinte al organizatiei municipale a PD-L Botosani s-a inscris un singur candidat, fiind vorba de senatorul Daniel Humelnicu. Pentru cele doua functii de prim-vicepresedinti s-au inscris trei candidati. Este vorba de cei doi viceprimari Florin Ghiorghita si Catalin Alexa si de Ioan Diaconu. Functia de secretar general este ravnita de presedinta de la municipiu a organizatiei de femei, Carmen Balauca, iar cea de secretar general de catre Eugen Turcanu si Lucel Butnariuc. Pentru cele zece functii de vicepresedinti s-au inscris in cursa 19 candidati, iar pentru cele 13 functii de secretari executivi, s-au inscris tot 19 candidati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
29

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
129

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
80

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...