Crimă într-un sat din județul Botoșani! Bărbat ucis cu toporul sub ochii mai multor copii! FOTO, VIDEO
UPDATE!

Crimă într-un sat din județul Botoșani! Bărbat ucis cu toporul sub ochii mai multor copii! FOTO, VIDEO
Consumul de alcool, lipsa de discernământ şi violenţa au dus la producerea unei tragedii, vineri seară, într-o casă din satul Bâznoasa, comuna Lunca. Un bărbat a fost omorât cu un topor de un consătean, martori la crimă fiind mai mulți copiii ai agresorului.

Ionel M., de 35 de ani, a fost invitat de amicii lui, frații Toader și Valerică H.,de 50, respectiv 43 de ani, la locuința primului dintre ei, pentru a bea împreună un pahar cu vin. Toți trei erau deja sub influența băuturilor alcoolice și la un moment dat s-au luat la ceartă. Nu se știe exact de la ce a pornit conflictul, însă Ionel M. a vrut să părăseasc locuința, dar unul dintre frați pentru a-l împiedica l-a lovit cu toporul în cap provocându-i trei plăgi tăiate și zdrobite la nivelul craniului, victima prăbușindu-se într-o baltă de sânge.

Celălalt frate a sărit și el cu o bâtă, dar nu a mai apucat să îl lovească. Când l-au văzut plin de sânge, au fugit din casă, abandonându-şi copiii în timp ce victima lor agoniza.

Cumnatul victimei a fost anunţat de fiul său despre cele întâmplate. Şi asta pentru că adolescentul fusese trimis de cei doi fraţi să le cumpere un pachet de ţigări. Când băiatul s-a întors, însă, i-a văzut pe cei doi fraţi fugind în vecini, unul dintre ei ascunzând toporul într-o anexă din gospodărie. Atunci, adolescentul l-a adus pe tatăl său de la ferma la care acesta lucrează, bărbatul intrând în casa în care s-a întâmplat oroarea.

"Ionel era căzut în fund lângă peretele de la uşă, cum a vrut să iasă din casă, cu mâinile parcă ridicate. I-am pus mâna la gât, era călduţ încă şi am văzut atunci că fusese lovit la în cap. El fiind mai alb la faţă, urmele alea cu sânge închegat se vedeau bine. Nu ştiu ce-a fost între ei, dar Valerică şi Toderiţă toată ziua l-au căutat azi (vineri, n.r.). Ei erau prieteni, se întâlneau, stăteau la băute. A mai fost un om în casă, dar acela a sărit pe geam, că uşa era blocată de Ionel, nu se deschidea bine", povesteşte bărbatul.

El a fost cel care a sunat la 112, la adresa indicată fiind direcţionat un echipaj de ambulanţă care a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Poliţiştii din comună i-au găsit pe cei doi agresori dar şi pe martorul care sărise pe geam după conflict şi i-au dus la secţie, pentru audieri. Bărbaţii parcă nici nu realizau ce se întâmplase, deşi aveau cătuşele la mâini, fratele mai tânăr susţinând că el a fost doar martor la tragedie.

În urma lor, soţia presupusului agresor plângea şi spunea că copiii au fost martori la ce se întâmplase şi că cei mici au plâns şi au ţipat.

De altfel, soţia agresorului se afla la un priveghi, în vecini, cu partenera de viaţă a bărbatului ucis. Deşi vecinii susţineau că Ionel era un om căruia "îi sărea ţandăra" repede, fiind cunoscut în sat ca agresiv, tânăra de 21 de ani a negat. El a fost la mine, unde eram eu la priveghi şi avea o sticlă cu rachiu în buzunarul de la geacă, vreo 200 de grame. A zis că se duce acasă. Poate de la băutură s-au luat, susţinea femeia.

În sat ajunseseră poliţiştii criminalişti şi procurorul Dumitru Croitoru de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, care au declanşat cercetările după ce i-au audiat pe suspecţi. După finalizarea cercetărilor erau aşteptaţi cei de la Medicina Legală, care să ridice trupul neînsufleţit.

VIDEO:
FOTO:









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
159

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
256

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
175

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...