Carantinații de la Botoșani umblă brambura pe drumuri. Un tânăr se plimba ieri chiar pe Bulevardul Mihai Eminescu

Carantinații de la Botoșani umblă brambura pe drumuri. Un tânăr se plimba ieri chiar pe Bulevardul Mihai Eminescu

Centrul Județean de Comunicare Botoșani a anunțat astăzi că nu mai puțin de trei persoane aflate în carantină au fost găsite pe stradă în diferite zone din județ. Una dintre ele chiar se plimba liniștită printre oameni pe Bulevardul Mihai Eminescu, lângă Pietonalul Unirii. În aceste condiții ar trebui să nu mai mire pe nimeni creșterea continuă a numărului de cazuri Covid-19 de la Botoșani.

Polițiștii din cadrul unui Post de poliție comunal, aflați ieri în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au constatat că un tânăr de 27 de ani din aceeași localitate, nu se afla la domiciliu, deși trebuia să stea în autoizolare din data de 31.05.2020. În urma verificărilor efectuate, tânărul a fost depistat, în aceeași zi,  de către o patrulă de ordine și siguranță publică, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani. Acesta a fost sancționat cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus carantinarea pentru următoarele 14 zile.

Tot ieri, polițiștii din cadrul unei secții de Poliție comunală, au depistat un tânăr de 32 de ani, dintr-o comună din județul Botoșani, care nu respecta măsura izolării la domiciliu.  Acesta a fost sancționat cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă carantinarea pentru următoarele 14 zile.

În plus, polițiștii din cadrul unei Secții de Poliție orășenească, în timp ce verificau respectarea măsurii de izolare la domiciliu, ieri, au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani, dintr-o comună din județ, care s-a întors din străinătate la data de 09.06.2020, nu se află la domiciliul său. Bărbatul a fost identificat pe raza comunei, iar față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus carantinarea acestuia pentru următoarele 14 zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
12

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
24

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
51

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...