COVID. Peste o sută de noi îmbolnăviri și încă șase decese. Incidențele de joi

COVID. Peste o sută de noi îmbolnăviri și încă șase decese. Incidențele de joi

Încă 108 persoane din județul Botoșani au fost diagnosticate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP). În acest interval temporal, au fost raportate șase decese și 84 de vindecări, în rândul pozitivilor.

Bilanțul botoșănenilor infectați s-a ridicat la 6294, joi, potrivit statisticii DSP. Numărul cazurilor active este 1276, iar la nivel județean se atinge o incidență de infectare de 2,46 per mia de locuitori.

Șase localităţi din teritoriu prezintă incidențe de peste 3 infectări per mia de locuitori. Cea mai ridică rată se înregistrează în comuna Sulița, unde sunt 5,95 cazuri per mia de locuitori, apoi în municipiul Botoşani, cu rată de 5,16. Urmează comuna Stăuceni, cu indice de 4,26, apoi comuna Mihai Eminescu, cu rată de 4,00. Clasamentul este completat de Curtești, cu rată de 3,04 și Pomârla, cu indice de 3,02.

Până la această oră, în rândul botoșănenilor infectați cu noul coronavirus, s-au înregistrat 230 de decese. Bilanțul vindecaților este de 4788.

În intervalul precedent, fuseseră depistate 76 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2, la nivelul județului.


 

 

Spune-ne opinia ta