„Cornișa” se pregătește pentru redeschiderea piscinei interioare

„Cornișa” se pregătește pentru redeschiderea piscinei interioare

Conducerea Parcului de distracții Cornișa Aquapark & Sports Botoșani a anunțat deschiderea piscinei interioare în cel mai scurt timp.

Eugen Țurcanu, director DSPSA a transmis că redeschiderea piscinei va fi posibilă, cel mai probabil, începând cu data de 1 octombrie 2020.

Chiar dacă toate bazinele interioare au fost umplute, se așteaptă toate reglementările in vigoare.

 “Din ce am discutat cu  premierul Orban ( n.r  venit sâmbătă în vizită la Botoșani) este posibil ca de la  1 octombrie să se permită accesul. Piscina exterioară funcționează în continuare, apa este încălzită, vremea ține cu noi și așteptăm în continuare clienți”, a precizat Eugen Țurcanu, director DSPSA Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Avertizare Ro-Alert pentru botoțăneni: „Încurajați-i ți pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu strictețe regulile!”

astăzi, 15:18
4

Serviciul Ro-Alert a transmis vineri, în jurul orei 15:00, un mesaj de alertă de urgență destinat populației din județul Botoșani.Nivelul de răspândire a noului coronaviru...

Caravana mobilă de depistare a cancerului de col uterin revine într-o comună din Botoșani

astăzi, 09:45
177

Caravana mobilă de depistare a cancerului de col uterin prin efectuarea testării Babeș - Papanicolau revine la Vârful Câmpului.Campania de prevenire și depistare a cancerului de co...

Mesajul de încurajare adresat cadrelor didactice din Botoșani de către Ada Macovei: „Vom face față și ne vom descurca, sunt sigură!”

astăzi, 08:30
1002

Începând de vineri, 30 octombrie 2020, toate unitățile de învățământ din municipiul Botoșani vor efectua cursurile online, potrivit scenariului 3, pe o perioadă de 14 zi...