Control judiciar pentru un botoşănean implicat într-un scandal cu săbii care a îngrozit municipiul Câmpulung Muscel!

Control judiciar pentru un botoşănean implicat într-un scandal cu săbii care a îngrozit municipiul Câmpulung Muscel!

La finele lunii august, Câmpulungul a fost scena unor evenimente care au pus pe jar oamenii legii, dar și locuitorii din zonă.

Între mai multe persoane din Câmpulung a izbucnit un scandal, care ulterior s-a transformat într-o bătălie care, așa după cum au spus unii martori, și chiar există și imagini video, se fluturau săbii, iar protagoniștii se amenințau între ei destul cât să-i facă pe cei din zonă să povestească doar sub protecția anonimatului.

Pentru că asemenea incidente au mai fost întregistrate în Câmpulung, polițiștii, probabil depășiți de această situație, au solicitat sprijinul mascaților de la IPJ Argeș, scrie ziaruldinmuscel.ro.

Până la sfârşitul săptămânii, oraşul a fost împânzit de mascați și forțe de ordine, în căutarea celor care și-au fluturat săbiile și s-au amenințat, chiar prin zonele populate ale urbei.

Rând pe rând, cei implicați și nu numai, au ajuns în fața polițiștilor, acolo unde au povestit tot ce au văzut.

După mai multe zile de audieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung au reţinut un bărbat de 39 de ani, din Botosani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 27 august a.c.,în timp ce se afla pe raza municipiului Câmpulung, acesta ar fi amenintat un tânăr, pe fondul unei stări conflictuale anterioare.

Pe numele bărbatului din Botoşani, a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Miercuri, 4 septembrie, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lânga Judecătoria Câmpulung şi apoi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. După audieri, magistraţii au dispus cercetarea acestuia sub control judiciar.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
109

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
99

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
29

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...