Comunicat - Primăria comunei Mihai Eminescu - deşeuri

Comunicat - Primăria comunei Mihai Eminescu - deşeuri
IN ATENTIA CETATENILOR
 Primaria comunei Mihai Eminescu va anunta ca din luna ianuarie 2020 incepe colectarea selectiva a desurilor,  in acest senes, Primaria, impreuna cu Operatorul de salubrizare distribuie pentru fiecare gospodarie cate 2 saci, respectiv:
- Un sac de culoare galbena care va fi folosit pentru deseurile reciclabile din plasic si metal (doze);
- Un sac de culoare albastra care va fi folosit pentru deseuri reciclabile din hartie/carton.
 
In luna ianuarie sacii cu deseurile reciclabile vor fi ridicati de catre operator, de la fiecare gospodarie dupa cum urmeaza:
- In data de 27.01.2020 se va colecta sacul galben, care contine plastic/metal (Doze)
- In data de 31.01.2020 se va colecta sacul albastru, care contine hartie/carton.
 
Pe aceasta cale, rugam cetatenii ca la datele stabilite sa scoata sacii cu deseurile reciclabile, fie la poarta, pentru cei care locuiesc la casa, fie in fata blocului.
Fiecare gospodarie va primi un nou sac in data in care se efectueaza colectarea si, tot atuci se va comunica si data urmatoarei colectari.
Colectarea deseurilor reciclabile intr-o cantitate cat mai mare, poate  conduce la micsorarea taxei de salubrizare pentru anul 2021.
 
Va multumim pentru intelegere.

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Apartamente noi ce includ în preț dotările standard de CONFORT Smart Home

Vineri, 27 Noiembrie 2020
806

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence Calea Națională, asigură în dotările standard, sisteme de CONFORT și de control SMART Home, precum și opțiuni pentru niveluri de confo...

(A) Castilio face angajări!

Miercuri, 25 Noiembrie 2020
528

S.C. CASTILIO S.R.L angajează Operator calculator - Casierie.Cerinţe: experienţă , cunoṣtinţe de contabilitate primară ṣi cunoṣtinţe operare calculator.Se oferă pachet ...

Anunţ cu privire a instaurarea scenariului roşu în comuna Mihai Eminescu

Vineri, 20 Noiembrie 2020
10

Prin prezentul comunicat se atrage atenţia locuitorilor comunei Mihai Eminescu că în momentul de faţă coeficientul infectărilor cu COVID-19, raportat la 1.000 de locuitori, este de 2,82....