Comunicat - Primăria comunei Mihai Eminescu - deşeuri

Comunicat - Primăria comunei Mihai Eminescu - deşeuri
IN ATENTIA CETATENILOR
 Primaria comunei Mihai Eminescu va anunta ca din luna ianuarie 2020 incepe colectarea selectiva a desurilor,  in acest senes, Primaria, impreuna cu Operatorul de salubrizare distribuie pentru fiecare gospodarie cate 2 saci, respectiv:
- Un sac de culoare galbena care va fi folosit pentru deseurile reciclabile din plasic si metal (doze);
- Un sac de culoare albastra care va fi folosit pentru deseuri reciclabile din hartie/carton.
 
In luna ianuarie sacii cu deseurile reciclabile vor fi ridicati de catre operator, de la fiecare gospodarie dupa cum urmeaza:
- In data de 27.01.2020 se va colecta sacul galben, care contine plastic/metal (Doze)
- In data de 31.01.2020 se va colecta sacul albastru, care contine hartie/carton.
 
Pe aceasta cale, rugam cetatenii ca la datele stabilite sa scoata sacii cu deseurile reciclabile, fie la poarta, pentru cei care locuiesc la casa, fie in fata blocului.
Fiecare gospodarie va primi un nou sac in data in care se efectueaza colectarea si, tot atuci se va comunica si data urmatoarei colectari.
Colectarea deseurilor reciclabile intr-o cantitate cat mai mare, poate  conduce la micsorarea taxei de salubrizare pentru anul 2021.
 
Va multumim pentru intelegere.

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(P) Anunt angajare Centrul Medical Ecomed

Joi, 17 Septembrie 2020
693

CENTRUL MEDICAL ECOMED  angajeaza ingrijitor de curatenie – perioada nedeterminataCerinte:- Studii:absolvent de liceu;- Persoana organizata, atenta la detalii, cu spirit de echi...

(A) Anunţ cu privire la distribuirea măştilor de protecţie

Miercuri, 16 Septembrie 2020
430

În vederea asigurării protecţiei cetăţenilor de pe teritoriul României în actualul context epidemiologic determinat de răspândirea noului coronavirus, Ministerul Sănătă...

(P) Pentru ce să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Vineri, 11 Septembrie 2020
310

Blocurile noi sunt la capacitate funcțională maximă, oferă posibilitatea de recompartimentare fără a afecta structura de rezistenţă și asigură un nivel superior de siguranță, peste standar...