Comunicat - Primăria comunei Mihai Eminescu - deşeuri

Comunicat - Primăria comunei Mihai Eminescu - deşeuri
IN ATENTIA CETATENILOR
 Primaria comunei Mihai Eminescu va anunta ca din luna ianuarie 2020 incepe colectarea selectiva a desurilor,  in acest senes, Primaria, impreuna cu Operatorul de salubrizare distribuie pentru fiecare gospodarie cate 2 saci, respectiv:
- Un sac de culoare galbena care va fi folosit pentru deseurile reciclabile din plasic si metal (doze);
- Un sac de culoare albastra care va fi folosit pentru deseuri reciclabile din hartie/carton.
 
In luna ianuarie sacii cu deseurile reciclabile vor fi ridicati de catre operator, de la fiecare gospodarie dupa cum urmeaza:
- In data de 27.01.2020 se va colecta sacul galben, care contine plastic/metal (Doze)
- In data de 31.01.2020 se va colecta sacul albastru, care contine hartie/carton.
 
Pe aceasta cale, rugam cetatenii ca la datele stabilite sa scoata sacii cu deseurile reciclabile, fie la poarta, pentru cei care locuiesc la casa, fie in fata blocului.
Fiecare gospodarie va primi un nou sac in data in care se efectueaza colectarea si, tot atuci se va comunica si data urmatoarei colectari.
Colectarea deseurilor reciclabile intr-o cantitate cat mai mare, poate  conduce la micsorarea taxei de salubrizare pentru anul 2021.
 
Va multumim pentru intelegere.

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

De ce un apartament nou? Nivelul superior de siguranță seismică - un motiv pentru care să te muți într-un apartament nou

Vineri, 14 Februarie 2020
819

Pe perioada de viaţă, o construcţie este supusă la diverse acţiuni exterioare, apărând fenomene care îi scad timpul de viață proiectat. O construcţie ce a rezistat la trei cutremu...

ANUNŢ privind finalizarea proiectului „ Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația din județul Botoșani”

Miercuri, 12 Februarie 2020
480

 SPITALUL DE RECUPERARE “SF. GHEORGHE”  BOTOȘANI, anunţă finalizarea activităţilor proiectului „ Asigurarea accesului la servicii de sănătate î...

(P) De la 15 km de Botoşani poate veni schimbarea

Joi, 6 Februarie 2020
6203

Primarul comunei Cristeşti, la bază profesor de istorie, Lucian Borfotină a intrat în cursa pentru Primăria Botoşani.Este tânăr şi determinat să facă o schimbare pentru societ...