Comunicat - Primăria comunei Mihai Eminescu - deşeuri

Comunicat - Primăria comunei Mihai Eminescu - deşeuri
IN ATENTIA CETATENILOR
 Primaria comunei Mihai Eminescu va anunta ca din luna ianuarie 2020 incepe colectarea selectiva a desurilor,  in acest senes, Primaria, impreuna cu Operatorul de salubrizare distribuie pentru fiecare gospodarie cate 2 saci, respectiv:
- Un sac de culoare galbena care va fi folosit pentru deseurile reciclabile din plasic si metal (doze);
- Un sac de culoare albastra care va fi folosit pentru deseuri reciclabile din hartie/carton.
 
In luna ianuarie sacii cu deseurile reciclabile vor fi ridicati de catre operator, de la fiecare gospodarie dupa cum urmeaza:
- In data de 27.01.2020 se va colecta sacul galben, care contine plastic/metal (Doze)
- In data de 31.01.2020 se va colecta sacul albastru, care contine hartie/carton.
 
Pe aceasta cale, rugam cetatenii ca la datele stabilite sa scoata sacii cu deseurile reciclabile, fie la poarta, pentru cei care locuiesc la casa, fie in fata blocului.
Fiecare gospodarie va primi un nou sac in data in care se efectueaza colectarea si, tot atuci se va comunica si data urmatoarei colectari.
Colectarea deseurilor reciclabile intr-o cantitate cat mai mare, poate  conduce la micsorarea taxei de salubrizare pentru anul 2021.
 
Va multumim pentru intelegere.

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(P) Preluăm covoarele dumneavoastră, le spălăm și le livrăm înapoi acasă

Joi, 2 Aprilie 2020
772

Suntem preocupați și dedicați în această perioadă pentru curățenia căminelor noastre, a tuturor, motiv pentru care ne-am dotat cu produse specializate și mecanizare profesională pentru...

Primăria Mihai Eminescu, anunț

Miercuri, 1 Aprilie 2020
773

Prin prezentul comunicat, Comuna Mihai Eminescu transmite un semnal de alarma catre Ministerele si institutiile publice competente in vederea suplimentarii fondurilor de la bugetul de stat, data fiind...

Cum să generezi creștere cât mai mare a traficului pentru blogul tău pe WordPress

Miercuri, 1 Aprilie 2020
466

Chiar și fără a avea cunoștințe tehnice în materie de programare și web design, orice persoană obișnuită totuși cu lumea online poate să realizeze și să administreze un website pe b...