Cei care au atacat-o vineri pe jandarmerita ar fi ultrasi din galeria unei echipe de fotbal bucurestene

Cei care au atacat-o vineri pe jandarmerita ar fi ultrasi din galeria unei echipe de fotbal bucurestene

Cei doi care au fost retinuti de autoritati pe motiv ca au batut crunt o jandarmerita la protestul diasporei, de vineri, din Piata Victoriei, sunt membri ai unei galerii de fotbal bucurestene, mai cunoscuti ca ultrasi. Agresorii vor fi prezentati astazi judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

Adevarul spune ca Ionut Liviu Cojoaca (30 de ani) si Claudiu Andrei Dobre (24 de ani), ambii din Bucuresti, sunt ultrasi din nucleul galeriei FCSB, prezenti la fiecare meci al echipei de fotbal. In urma audierilor de sambata seara, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis ordonante de retinere pe numele celor doi, pentru infractiunile de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice.

Pe de alta parte, surse citate de Gazeta Sporturilor si Digi Sport sustin ca cei doi ar face parte din galeria celor de la CSA Steaua, si ar fi prezenti la fiecare meci al echipei ros-albastre.

Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Andrei Dobre urmeaza sa fie dusi la Judecatoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventiva. Pe contul public al contului de facebook a lui Ionut Liviu Cojoaca, acesta apare cu un fular si un steag al formatiei TSKA Sofia. O alta fotografie postata de acesta ii are ca protagonisti pe membrii galeriei SUD.

Unul dintre suspectii audiati in acest caz a facut declaratii aseara la iesirea de la Politie.

"E greseala mea ca am participat. Nu a fost din vina mea, s-a intamplat. Nu mai particip la proteste violente.. Eram in centru de oameni care cand au trecut jandarmii- erau jandarmerita si baiatul- eu eram la 60 de metri departare, am vazut cand i-au inconjurat, apoi am auzit cand au strigat Bai, vedeti ca e femeie. Am fost nevoit, nu mai aveam unde sa ma duc. Trebuia sa fug intr-o parte, dar nu aveai unde sa te duci. Apoi am vazut ce s-a intamplat cu fata, cu jandarmerita", a spus unul dintre suspecti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
279

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5328

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
209

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...