Cei care au atacat-o vineri pe jandarmerita ar fi ultrasi din galeria unei echipe de fotbal bucurestene

Cei care au atacat-o vineri pe jandarmerita ar fi ultrasi din galeria unei echipe de fotbal bucurestene

Cei doi care au fost retinuti de autoritati pe motiv ca au batut crunt o jandarmerita la protestul diasporei, de vineri, din Piata Victoriei, sunt membri ai unei galerii de fotbal bucurestene, mai cunoscuti ca ultrasi. Agresorii vor fi prezentati astazi judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

Adevarul spune ca Ionut Liviu Cojoaca (30 de ani) si Claudiu Andrei Dobre (24 de ani), ambii din Bucuresti, sunt ultrasi din nucleul galeriei FCSB, prezenti la fiecare meci al echipei de fotbal. In urma audierilor de sambata seara, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis ordonante de retinere pe numele celor doi, pentru infractiunile de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice.

Pe de alta parte, surse citate de Gazeta Sporturilor si Digi Sport sustin ca cei doi ar face parte din galeria celor de la CSA Steaua, si ar fi prezenti la fiecare meci al echipei ros-albastre.

Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Andrei Dobre urmeaza sa fie dusi la Judecatoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventiva. Pe contul public al contului de facebook a lui Ionut Liviu Cojoaca, acesta apare cu un fular si un steag al formatiei TSKA Sofia. O alta fotografie postata de acesta ii are ca protagonisti pe membrii galeriei SUD.

Unul dintre suspectii audiati in acest caz a facut declaratii aseara la iesirea de la Politie.

"E greseala mea ca am participat. Nu a fost din vina mea, s-a intamplat. Nu mai particip la proteste violente.. Eram in centru de oameni care cand au trecut jandarmii- erau jandarmerita si baiatul- eu eram la 60 de metri departare, am vazut cand i-au inconjurat, apoi am auzit cand au strigat Bai, vedeti ca e femeie. Am fost nevoit, nu mai aveam unde sa ma duc. Trebuia sa fug intr-o parte, dar nu aveai unde sa te duci. Apoi am vazut ce s-a intamplat cu fata, cu jandarmerita", a spus unul dintre suspecti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
39

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
33

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
37

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...