Cea mai tare româncă din Europa: Pe numele ei erau înmatriculate 500 de vehicule!

Cea mai tare româncă din Europa: Pe numele ei erau înmatriculate 500 de vehicule!
Autorităţile italiene au emis decrete de punere sub sechestru pentru circa 500 de vehicule care ar fi utilizate de reţele infracţionale din Europa de Est şi nordul Africii şi care sunt înmatriculate pe numele unei românce care declarase venituri lunare sub 500 de euro, informează agenţia Adnkronos, conform realitatea.net.
 
Divizia pentru combaterea criminalităţii din oraşul italian Genova a decis punerea sub sechestru a aproximativ 500 de vehicule - autorulote şi autoutilitare - a căror valoare totală depăşeşte 4.000.000 de euro.
 
Toate vehiculele figurau pe numele unei românce în vârstă de 35 de ani cu domiciliul în Genova şi care are numeroase antecedente penale pentru fraude fiscale, fals şi uz de fals (valoarea daunelor care îi sunt atribuite fiind de 4.000.000 de euro).
 
Românca în vârstă de 35 de ani este cercetată pentru fals, uz de fals şi colaborare cu reţele infracţionale. Ea declarase venituri lunare sub 500 de euro.
 
Anchetatorii italieni au stabilit că vehiculele, înmatriculate în Italia pe numele româncei, sunt date spre utilizare în mod fraudulos unor persoane din Europa de Est şi nordul Africii. Utilizatorii sunt membri ai reţelelor specializate în furturi, prostituţie şi trafic de persoane.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
10

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
43

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
180

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...