Cea mai tare româncă din Europa: Pe numele ei erau înmatriculate 500 de vehicule!

Cea mai tare româncă din Europa: Pe numele ei erau înmatriculate 500 de vehicule!
Autorităţile italiene au emis decrete de punere sub sechestru pentru circa 500 de vehicule care ar fi utilizate de reţele infracţionale din Europa de Est şi nordul Africii şi care sunt înmatriculate pe numele unei românce care declarase venituri lunare sub 500 de euro, informează agenţia Adnkronos, conform realitatea.net.
 
Divizia pentru combaterea criminalităţii din oraşul italian Genova a decis punerea sub sechestru a aproximativ 500 de vehicule - autorulote şi autoutilitare - a căror valoare totală depăşeşte 4.000.000 de euro.
 
Toate vehiculele figurau pe numele unei românce în vârstă de 35 de ani cu domiciliul în Genova şi care are numeroase antecedente penale pentru fraude fiscale, fals şi uz de fals (valoarea daunelor care îi sunt atribuite fiind de 4.000.000 de euro).
 
Românca în vârstă de 35 de ani este cercetată pentru fals, uz de fals şi colaborare cu reţele infracţionale. Ea declarase venituri lunare sub 500 de euro.
 
Anchetatorii italieni au stabilit că vehiculele, înmatriculate în Italia pe numele româncei, sunt date spre utilizare în mod fraudulos unor persoane din Europa de Est şi nordul Africii. Utilizatorii sunt membri ai reţelelor specializate în furturi, prostituţie şi trafic de persoane.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneancă rănită grav la Borșa după ce a căzut de pe munte, la Cascada Cailor - VIDEO

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
1608

De o intervenţie dificilă au avut parte salvamontiştii din Borşa. Un grup de turişti se afla la Cascada Cailor, îngheţată, pentru a face sporturi extreme, respectiv căţărări.Din n...

Dezastrul de după creșterea euro: Cresc prețurile, ratele, facturile

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
328

Moneda europeană a atins un maxim istoric în raport cu leul. Vineri, Banca Națională a cotat euro la peste 4 lei și 80 de bani, cea mai mare valoare înregistrată vreodată de moneda e...

Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
4377

Primăria Oraşului Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după ...