Cea mai tare româncă din Europa: Pe numele ei erau înmatriculate 500 de vehicule!

Cea mai tare româncă din Europa: Pe numele ei erau înmatriculate 500 de vehicule!
Autorităţile italiene au emis decrete de punere sub sechestru pentru circa 500 de vehicule care ar fi utilizate de reţele infracţionale din Europa de Est şi nordul Africii şi care sunt înmatriculate pe numele unei românce care declarase venituri lunare sub 500 de euro, informează agenţia Adnkronos, conform realitatea.net.
 
Divizia pentru combaterea criminalităţii din oraşul italian Genova a decis punerea sub sechestru a aproximativ 500 de vehicule - autorulote şi autoutilitare - a căror valoare totală depăşeşte 4.000.000 de euro.
 
Toate vehiculele figurau pe numele unei românce în vârstă de 35 de ani cu domiciliul în Genova şi care are numeroase antecedente penale pentru fraude fiscale, fals şi uz de fals (valoarea daunelor care îi sunt atribuite fiind de 4.000.000 de euro).
 
Românca în vârstă de 35 de ani este cercetată pentru fals, uz de fals şi colaborare cu reţele infracţionale. Ea declarase venituri lunare sub 500 de euro.
 
Anchetatorii italieni au stabilit că vehiculele, înmatriculate în Italia pe numele româncei, sunt date spre utilizare în mod fraudulos unor persoane din Europa de Est şi nordul Africii. Utilizatorii sunt membri ai reţelelor specializate în furturi, prostituţie şi trafic de persoane.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În urmă cu puțin timp: o locuință din municipiul Botoșani a fost cuprinsă de flăcări

astăzi, 15:10
256

O locuință situată pe strada Pod de Piatră, din municipiul Botoșani, a fost cuprinsă de flăcări, vineri după-amiază.Pompieri ai Detașamentului din Botoșani au fost solicitați să inte...

Botoșani, la coada județelor privind rata de locuințe asigurate

astăzi, 14:50
35

Patru din cinci locuinţe româneşti nu au asigurare împotriva dezastrelor, arată statisticile. Mai grav este că majoritatea gospodăriilor neasigurate se află în mediul rural, ce...

Președintele CNCD: „Aș introduce educația sexuală în școală. În 2018, mamele minore au născut 10% dintre copii”

astăzi, 14:38
56

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, a declarat miercuri seară că ar dori introducerea educației sexuale în școli, argumentând cu numă...