Catalin Flutur: Ii deranjeaza portocaliul!

Catalin Flutur: Ii deranjeaza portocaliul!
Catalin Flutur, liderul PD-L, organizatia Botosani, a anuntat in urma cu putin timp ca formatiunea politica pe care o conduce va face plangere penala pentru violarea sediului partidului, distrugere, agresiune fizica si violenta verbala.

"De multa vreme PD-L este tinta atacurilor murdare. Amintim incidentul de la Vorona, unde 2 bannere au fost coborate si taiate. In prima zi de campanie, niste barbati dintr-o masina cu numere CCC au rasturnat bidoanele cu aracet ale celor care lipeau afise. Astazi, un simpatizant al nostru a fost batut intr-un bar si unui activist i s-a pus mana in gat de catre un candidat la Parlament", a declarat astazi Catalin Flutur, in conferinta de presa a PD-L.

Liderul formatiunii politice al carei sediu a fost pichetat astazi de membri ai PSD si PNL a spus ca s-a vazut, de fapt, cardasia politica intre cele doua partide amintite.

"Mardeiasii lui Liviu Contac si-au permis sa intre prin efractie in sediul PD-L. Ca sa vezi un vicepresedinte al CJ ca scormoneste in gunoi si perchezitioneaza copiii, un candidat la Parlament catarat pe un garaj!", a adaugat Flutur.

In legatura cu cele petrecute la sediul partidului, Catalin Flutur a spus ca adversarii politici au aruncat o bucata de banner pe geam, in sediul PD-L.

"De maine vom renunta la bannere! Se vede ca ii deranjeaza portocaliul. Ii provoc la o discutie pe proiecte", a incheiat Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
8

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
42

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
223

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...