Catalin Flutur: Ii deranjeaza portocaliul!

Catalin Flutur: Ii deranjeaza portocaliul!
Catalin Flutur, liderul PD-L, organizatia Botosani, a anuntat in urma cu putin timp ca formatiunea politica pe care o conduce va face plangere penala pentru violarea sediului partidului, distrugere, agresiune fizica si violenta verbala.

"De multa vreme PD-L este tinta atacurilor murdare. Amintim incidentul de la Vorona, unde 2 bannere au fost coborate si taiate. In prima zi de campanie, niste barbati dintr-o masina cu numere CCC au rasturnat bidoanele cu aracet ale celor care lipeau afise. Astazi, un simpatizant al nostru a fost batut intr-un bar si unui activist i s-a pus mana in gat de catre un candidat la Parlament", a declarat astazi Catalin Flutur, in conferinta de presa a PD-L.

Liderul formatiunii politice al carei sediu a fost pichetat astazi de membri ai PSD si PNL a spus ca s-a vazut, de fapt, cardasia politica intre cele doua partide amintite.

"Mardeiasii lui Liviu Contac si-au permis sa intre prin efractie in sediul PD-L. Ca sa vezi un vicepresedinte al CJ ca scormoneste in gunoi si perchezitioneaza copiii, un candidat la Parlament catarat pe un garaj!", a adaugat Flutur.

In legatura cu cele petrecute la sediul partidului, Catalin Flutur a spus ca adversarii politici au aruncat o bucata de banner pe geam, in sediul PD-L.

"De maine vom renunta la bannere! Se vede ca ii deranjeaza portocaliul. Ii provoc la o discutie pe proiecte", a incheiat Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Județean trebuie să achite 10 milioane de lei pentru un drum stricat la câteva luni de la asfaltare

astăzi, 11:51
57

Autorităţile judeţene din Botoşani sunt nevoite să plătească peste 1,6 milioane de euro pentru 15 kilometri de drum care s-a stricat la câteva luni de la asfaltare. Consiliul Judeţean a ...

Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv: „S-a făcut o campanie electorală pe bani publici pentru a arăta că se poate face curățenie în cimitire”

astăzi, 11:25
69

În cadrul unei conferințe de presă, directorul  Societății Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a ținut să răspundă atacurilor din ultima perioadă venite din partea primarului Cătălin F...

Aproape 10.000 de pensionari din Botoșani au primit indemnizație socială

astăzi, 11:20
48

Numărul de beneficiari ai indemnizaţiei sociale pentru pensionari a fost, în iunie 2020, de 956.586 persoane, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP). Botoșa...