Cât munceşte românul pentru 600 euro în Italia: 8-12 ore pe zi, 6 zile pe săptămână. Lista joburilor

Cât munceşte românul pentru 600 euro în Italia: 8-12 ore pe zi, 6 zile pe săptămână. Lista joburilor
Salarii de circa 600 de euro net lunar pentru românii care vor locuri de muncă în agricultură, menaj sau restaurante în Italia. Aceasta e oferta angajatorilor italieni pentru români în această perioadă, în domenii în care experienţa sau cunoaşterea limbii italiene nu sunt obligatorii. Cât trebuie să munceşti pentru aceşti bani, într-un material ECONOMICA.NET.

La cules de căpşuni în Italia câştigi peste 670 de euro pe lună. În ce condiţii

O firmă de recrutare caută în această perioadă 30 de români dispuşi să muncească în agricultură în (Taranto) Italia.
Angajatorii caută femei care au maximum 50 de ani şi bărbaţi care au cel mult 45 de ani care să planteze, să culeagă şi să proceseze căpşuni şi zarzavaturi.

Sunt eligibili pentru acest post şi candidaţii fără experienţă, care nu ştiu limba italiană.

Candidaţii selectaţi pentru acest post vor fi remuneraţi cu 672 de euro pe lună pentru şase zile de muncă săptămânal.

Cazarea ajunge la 100 de euro pe lună. Contractul de muncă se derulează pe şase luni, cu posibilitate de prelungire. Dacă veţi fi selectat pentru acest loc de muncă veţi pleca în Italia pe 5 februarie sau 12 februarie. Candidaturile pentru acest post se primesc până pe 31 ianuarie.
Detalii găsiţi aici.

Menajeră la Roma pentru 600 de euro pe lună. Dacă munceşti 12 ore pe zi

O familie din Roma caută o femeie din România care să lucreze ca menajeră în casa lor.

Angajatorul caută o româncă rezistentă la stres şi la efort fizic, civilizată, adaptabilă, dispusă să muncească peste program şi care a mai lucrat în domeniu.
Eşti eligibilă pentru acest post şi dacă nu vorbeşti italiana. Candidata selectată pe acest post se va ocupa de curăţenia casei, prepararea meselor, spălat.

Angajatorul ofertează candidatele din România cu 600 de euro pe lună, asigură masa şi cazarea şi oferă contract pe perioadă nedeterminată. Programul de muncă e de 12 ore pe zi, şase zile pe săptămână.

Până pe 4 martie puteţi trimite candidatura pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Se caută români buni la toate pentru un restaurant din Italia. Vor câştiga 600 de euro pe lună pentru nouă ore de muncă pe zi

O firmă de recrutare caută un cuplu din România dispus să muncească într-un restaurant din Messina. Angajatorul caută doi români care au cunoştinţe de italiană şi au mai lucrat într-un restaurant.

Candidaţii selectaţi pentru acest post vor prelua comenzile, servi clienţii restaurantului, vor face curăţenie în restaurant şi vor ajuta în bucătărie.

Se lucrează nouă ore pe zi, şase zile pe săptămână. Angajatorul oferă 600 de euro net pe lună fiecărui candidat selectat şi contract de muncă pe perioadă nedeterminată, după ce candidaţii vor trece de perioada de probă. Dacă sunteţi interesaţi de aceste locuri de muncă, puteţi trimite CV-urile aici, până pe 15 februarie.


Salarii de până la 1000 de euro pe lună pentru muncă în menaj sau îngrijire copii/bătrâni în Italia

O firmă de plasare de personal caută 100 de români dispuşi să muncească în Italia în menaj, îngrijire copii sau bătrâni.
Dacă aveţi între 18 ani şi 60 de ani sunteţi eligibili pentru un loc de muncă în Italia. Au prioritate la angajare asistenţii medicali şi cei care ştiu italiană.

Angajatorul oferă între 650 de euro şi 1000 de euro pe lună şi asigură masa şi cazarea celor selectaţi. Până pe 25 iulie puteţi trimite candidaturile pentru aceste locuri de muncă. Amănunte, aici.

 

Sursa economica.net

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneancă rănită grav la Borșa după ce a căzut de pe munte, la Cascada Cailor - VIDEO

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
1643

De o intervenţie dificilă au avut parte salvamontiştii din Borşa. Un grup de turişti se afla la Cascada Cailor, îngheţată, pentru a face sporturi extreme, respectiv căţărări.Din n...

Dezastrul de după creșterea euro: Cresc prețurile, ratele, facturile

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
335

Moneda europeană a atins un maxim istoric în raport cu leul. Vineri, Banca Națională a cotat euro la peste 4 lei și 80 de bani, cea mai mare valoare înregistrată vreodată de moneda e...

Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
4476

Primăria Oraşului Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după ...