Cadre medicale anchetate, după ce un pacient a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei

Cadre medicale anchetate, după ce un pacient a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei

Mai multe cadre medicale sunt anchetate de poliţişti, după ce un pacient din județ a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei din portofel.

Totul s-a întâmplat la începutul săptămânii, când bărbatul, de 50 de ani, a fost văzut de mai mulţi trecători căzut într-un tufiş dintr-un părculeţ din oraş. Lumea a sunat la 112, iar după câteva minute un echipaj cu asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns la faţa locului. Bărbatul deja începea să îşi revină, iar cadrele medicale ajunse la el pentu a-i acorda asistenţă medicală i-au cerut acestuia buletinul pentru a-i nota datele de identificare, iar în acel moment, bărbatul a scos portofelul şi le-a spus acestora că i-au dispărut 10.000 de lei, acuzând, că aceştia ar fi avut ceva de-a face cu acest lucru.

Cadrele medicale l-au transportat la Urgenţe, pentru a fi evaluat şi tratat, iar medicii au decis transferul lui la Secţia de Psihiatrie, unde a rămas internat până a doua zi, când şi-a revenit.

De la spital a mers direct la poliţie, unde a depus o plângere pentru dispariţia celor 10.000 de lei din portofel. Acum poliţiştii au demarat o anchetă, fiind deja chestuinate cadrele medicale, atât de la Serviciul de Ambulanță, cât şi de la Urgenţe, urmând a se stabili şi dacă bărbatul avea la el acea sumă de bani, fiind deschis un dosar penal pentru furt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
120

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
87

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
257

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...