Botoşani: Ne aşteaptă o săptămână "furtunoasă", în care vremea bună va alterna cu precipitaţiile

Prognoza meteo pentru următoarele zile indică schimbări bruşte de "dispoziţie" ale vremii, soarele şi vremea bună fiind rapid înlocuite cu furtuni şi precipitaţii importante cantitativ. Vestea bună este că seceta care a afectat grav în anii anteriori culturile agricole şi sursele de apă nu mai pare o ameninţare.

Botoşani: Ne aşteaptă o săptămână "furtunoasă", în care vremea bună va alterna cu precipitaţiile

De la cer senin şi vreme frumoasă la furtuni cu fulgere în doar câteva minute: acesta este scenariul pe care îl vom experimenta în următoarele zile, după cum arată prognoza meteo.

Doar duminică pare a fi o zi liniştită din acest punct de vedere, în condiţiile în care cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab dinspre nord- vest. Temperaturile vor oscila între 28ºC şi 16ºC. Luni sunt anunţate furtuni cu fulgere, mai ales spre după-amiază. Cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla slab. Temperaturile vor avea valori cuprinse între 27ºC şi 18ºC.

Furtuni sunt anunţate şi pentru ziua de marţi, atunci când cerul va fi parţial acoperit, iar vântul îşi va menţine direcţia nord- vestică. Maxima va fi de 25ºC în timp ce minima va coborî la 17ºC. Miercuri, temperaturile vor oscila între 26ºC şi 18ºC dar în continuare sunt condiţii pentru precipitaţii importante cantitativ.

Joi, temperaturile vor avea valori cuprinse între 27ºC şi 18ºC şi pe tot parcursul zilei sunt posibile furtuni însoţite de descărcări electrice. Aceleaşi condiţii meteorologice vor fi şi vineri, în condiţiile în cate şi temperaturile vor urca şi vom avea o maximă de 28ºC şi o minimă de 19ºC.

Weekend-ul vine tot cu furtuni şi fulgere. Sâmbătă, cerul va fi parţial acoperit iar vântul va sufla dinspre nord- est. Temperaturile vor oscila între 28ºC şi 19ºC. Duminică, însă, furtunile se îndepărtează de teritoriul judeţului, însă lasă cerul parţial noros. Maxima va fi de 29ºC iar minima va coborî la 18ºC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
327

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
25

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
105

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...