Bill Gates vrea depopularea prin vaccinuri - VIDEO

Bill Gates vrea depopularea prin vaccinuri - VIDEO
Într-o conferinţă de presa, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru crearea unui nou vaccin, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2 şi efectele sale asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formulă pentru urmărirea emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C.

P = Oameni
S = Servicii de persoană
E = Energie pe servicii
C = CO2 per unitate de energie


Apoi, adaugă că pentru a obţine o valoare de CO2 catre zero, "probabil unul dintre aceste numere va trebui sa fie destul de aproape de zero".

Ca urmare a acestei formule, Bill Gates descrie modul în care primul număr – P (pentru People) – ar putea fi redus. El spune:

"Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni cu tendinta de crestere pana la 9 miliarde. Acum, dacă am face aceste vaccinuri de întretinere a sănătatii si a reproducerii, am putea reduce populatia lumii, probabil, cu 10 sau 15 la suta".

Aceasta declaratie a fost facuta de catre Bill Gates, fara orice ezitare si se pare ca a fost facuta in mod deliberat, calculata si foarte bine prezentata.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Huncă: „Botoşani, povestea artei şi a culturii! Să promovăm valorile botoşănene, să fim mândri că suntem născuţi în Botoşani, leagănul geniilor culturii româneşti!”

astăzi, 10:48
14

Comunicat:Județul Botoșani are un potențial turistic extraordinar, dar, din păcate, niciun conducător nu a făcut prea multe pentru a promova acest județ. Fie că e vorba de turismul cultura...

Botoșănean arestat la domiciliu pentru tâlhărie

astăzi, 10:43
20

Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 35 de ani din orașul Flămânzi, cercetat sub as...

Atenție la neatenție: Un bărbat era să-și taie piciorul cu un flex

astăzi, 10:20
55

Un bărbat a ajuns miercuri la spital în stare gravă după ce a fost la câţiva centimetri de a-şi reteza piciorul.În vârstă de 57 de ani, din Unţeni, acesta a ajuns la...