Bătaie pe spațiile comerciale de la Cornișa, pentru deschiderea de restaurante și gelaterii

Bătaie pe spațiile comerciale de la Cornișa, pentru deschiderea de restaurante și gelaterii
Nu mai puțin de 18 agenți economici au depus până la această dată oferte în vederea concesionării unui spațiu în incinta Parcului de agrement Cornișa.

Firmele sunt atât de pe plan local, cât și din țară, acestea dorind să desfășoare activitate pe partea de alimentație publică. Data limită de depunere a ofertelor este 1 aprilie.

Cele șase terenuri pe care municipalitatea le pune la dispoziția agenților economici sunt lângă terenurile de joacă, lângă râul de rafting, dar și în zona de plajă, lângă bazinul de dimensiuni olimpice.

“Sunt 18 societăți comerciale care și-au exprimat interesul să desfășoare activități de alimentație publică. Vorbim de restaurante, pizzerii, cofetării, gelaterii. Estimăm să crească acest număr până pe data de 1 aprilie, data finală de depunere a ofertelor, iar pe 4 aprilie vom avea o licitație publică, cu strigare. Estimăm din această concesiune și realizare de activități economice un plus de aproximativ 60-70 de locuri de muncă, pe lângă cele din cadrul direcției aflată în subordinea Primăriei", a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

Pe terenurile puse la dispozița agenților economici la Cornișa aceștia își vor ridica propriile construcții în vederea desfășurării activității.  

 

Spune-ne opinia ta