BAC 2011 la Botosani: Peste 600 de absolventi "experimentati" la proba de competente digitale!
Stiri Botosani Tuesday, 14 June 2011 ActualitatePana acum, dintre cei 1.145 care au sustinut proba si au fost declarati admisi, 35 au obtinut calificativul "incepator", 193 calificativul "mediu", 280 au primit calificativul "avansat", iar 635 au primit "experimentat".
Doi candidati nu s-au prezentat pentru sustinerea probei.
Pana acum nu au fost semnalate incidente in ceea ce priveste desfasurarea examenului de Bacalaureat.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Ce a făcut un vânător novice la prima sa partidă de vânătoare
Un vânător novice este invitat de colegii de asociație la prima sa partidă. Grijulie, nevasta îi spală echipamentul de vânătoare, adăugând și parfumul de rigoare pentru...
Calendar ortodox, 3 decembrie: Sf. Cuv. Gheorghe de la Cernica şi Căldăruşani; Sf. Proroc Sofonie
Sfântul Cuvios Gheorghe de la Cernica a fost român de neam şi era din părţile Ardealului. S-a născut în 1730 într-o familie evlavioasă din Săliştea Sibiului. Î...
LISTA locurilor de muncă vacante în județul Botoșani: Ce caută angajatorii!
Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 02.12.2025, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă ...

Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.80 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici