Incep lucrarile la parcarea subterana de la BIG

Incep lucrarile la parcarea subterana de la BIG

 CATALIN ALEXA  

Lucrarile la parcarea subterana din fata magazinului BIG vor incepe in cel mult o luna de zile. Potrivit viceprimarului Catalin Alexa, pana la sfarsitul acestei luni amplasamentul unde se va amenaja parcarea va fi eliberat si predat constructorului, in vederea organizarii de santier si inceperea efectiva a lucrarilor.

Deja o parte dintre comerciantii care isi desfasurau activitatea in modulele din Piata Centrala, unde va fi amenajata parcarea, au inceput sa se mute in spatiile pe care le-au ocupat anterior, in Centrul Vechi.

"Speram ca pana la sfarsitul acestei luni sa eliberam amplasamentul, pentru a-l putea preda constructorului, pentru a se apuca de treaba. Acolo trebuie facute niste lucrari complexe", a spus viceprimarul Catalin Alexa.

In total, urmeaza a fi amenajate 168 de locuri de parcare subterane si supraterane.

Amenajarea parcarii subterane este inclusa in proiectul "Modernizarea si reabilitarea accese pietonale si carosabile, precum si iluminat arhitectural in municipiul Botosani".

Valoarea totala a proiectului este de 31,9 milioane de lei, perioada de implementare fiind de 35 de luni. Licitatia a fost castigata de firma Victor Construct.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
16

PreÈ™edintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să È›inem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
57

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
61

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...