Avion cu 72 de pasageri la bord, inclusiv o echipa de fotbal, prabusit in Columbia!
UPDATE!

Avion cu 72 de pasageri la bord, inclusiv o echipa de fotbal, prabusit in Columbia!
Un avion care transporta 72 de persoane, printre care si membri ai unei echipe de fotbal din Brazilia, s-a prabusit la aterizarea pe aeroportul din orasul Medellin din Columbia, spun autoritatile locale citate de BBC. Nu este inca clar daca exista supravietuitori, scrie sursa citata.

UPDATE
Oficialii columbieni au anuntat recent ca exista 10 supravietuitori, o parte dintre acestia ajungand deja la spital, in timp ce altii sunt transportati acolo cu ambulantele. De asemenea, acestia au transmis ca momentan nu pot confirma vreun deces.

STIREA INIȚIALĂ: Aviatia civila nationala transporta supravietuitori de la locul accidentului, scrie El Mundo.

Primarul orasului Medellin, Federico Gutierrez, a descris situatia drept "o tragedie de mari proportii" si a adaugat ca este posibil sa fie supravietuitori, scrie BBCNews.

Cauzele accidentului sunt deocamdata necunoscute, informatiile prezentate in presa internationala fiind cat se poate de diferite, de la vremea rea si pana la o pana de combustibil.

Avionul, un charter, care zbura din Bolivia, transporta membri ai echipei de fotbal Chapocoense, au declarat oficialii aeroportului.

Echipa urma sa joace finala cupei Americii de Sud cu Atletico Nacional Medellin, in 30 noiembrie.

"Atletico National regreta profund si este alaturi de Chapecoense in urma acestui accident. Asteptam informatii din partea autoritatilor", au scris reprezentantii clubul columbian de fotbal pe contul de Twitter.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
67

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
68

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
134

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...