Autoritățile de la Botoșani, cu ochii pe HORECA: Restricțiile din pandemie încă nu s-au ridicat

Autoritățile de la Botoșani, cu ochii pe HORECA: Restricțiile din pandemie încă nu s-au ridicat

Autoritățile de la Botoșani stau cu ochii pe companiile din domeniul HORECA din județ după ce le-au comunicat că încă nu au intrat în vigoare prevederile legale care să modifice condițiile de activitate a unităților din domeniul hotelier și al alimentației publice.

La finele acestei săptămâni, prefectul Dan Nechifor i-a invitat la o discuție pe cei mai importanți agenți economici de profil, iar în cadrul întâlnirii le-a atras atenția că abia după data de 1 iunie, dacă între timp vor apărea modificări în legislație, se vor putea organiza evenimente mai relaxate.

”Avem semnale că în acest week-end urmează să se organizeze nunți și alte petreceri. Vă rugăm să țineți cont că încă sunt interzise aceste evenimente. După 1 iunie, dacă se modifică legislația, se vor putea organiza. Vom vedea exact ce spun actele normative și normele de aplicare. Până atunci aveți grijă că încă se vor face verificări prin echipaje mixte mai- DSP- DSVSA”, a fost avertismentul prefectului Dan Nechifor.

La discuții au fost prezenți comandanții structurilor Ministerului de Interne cu atribuții de control, dar și șefii structurilor pentru protecția consumatorilor, sănătatea publică și siguranța alimentelor, care vor verifica la finele acestei săptămâni la Botoșani aplicarea legislației existente.

 

Spune-ne opinia ta