Automate de cafea amplasate in scoli fara aprobarea ISJ si a Consiliului Local!

Automate de cafea amplasate in scoli fara aprobarea ISJ si a Consiliului Local!
Majoritatea scolilor din municipiul Botosani, care au automate de cafea, nu au si aprobarea Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean si nici a Consiliului Local, care este proprietarul spatiilor, pentru amplasarea respectivelor automate.

Automatele de cafea in scoli au fost amplasate doar cu aprobarea Consililiului de Administratie de la nivelul fiecarei unitati in parte.

Potrivit unei situatii centralizata de Inspectoratul Scolar Judetean, din cele sapte unitati de invatamant din municipiul Botosani care au automate de cafea, cinci nu au obtinut in prealabil aprobarea Consiliului Local sau al Inspectoratului Scolar. Este vorba de Scoala nr.17, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Teoretic “Nicolae Iorga", Colegiul National “Mihai Eminescu" si Scoala nr.7.

La Colegiul National “A.T. Laurian" exista aprobare din partea CA al ISJ, nu si din partea Consiliului Local, iar la Scoala nr. 8 exista toate aprobarile pentru amplasarea automatelor de cafea.

“Le-am pus in vedere directorilor de scoli sa obtina toate aprobarile. Deja la o scoala directorul a spus ca vor fi date fise pentru automatele de cafea doar profesorilor si la fel s-ar putea proceda si in celalalte unitati de invatamant, unde sunt automate de cafea", a spus Daniel Botezatu, inspector general adjunct in cadrul ISJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Lasă-mă să te iubesc

Duminică, 19 Ianuarie 2020
227

Publicăm astăzi o poezie de dragoste, venită pe adresa redacției de la Mirela Butacu. Vă dorim lectură plăcută.Lasă-mă să te iubescde Mirela Butacu Lasă-mă să te iub...

S-a stins din viață Dan Andrei Aldea, fost lider al trupei Sfinx

Duminică, 19 Ianuarie 2020
370

Cântărețul, instrumentistul și compozitorul Dan Andrei Aldea, fost lider al formației Sfinx în anii 1970, a murit la vârsta de 69 de ani, în noaptea de vineri spre sâ...

Mobilizare a autorităților pentru sprijinirea familiei greu încercate din Zăicești

Duminică, 19 Ianuarie 2020
1610

Cazul familiei din localitatea Zăicești, comuna Bălușeni, greu încercată de boală și de neajunsuri, respectiv o femeie în vârstă de 67 de ani, imobilizată la pat de peste 15...