Autocar din Botoşani cu 25 de copii, implicat într-un accident în Bistriţa-Năsăud

Un autocar înmatriculat în Botoşani, în care se aflau 25 de copii a fost implicat, duminică, într-un accident pe DN17, pe raza localităţii Josenii Bârgăului, din judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce acesta s-a ciocnit cu un alt autoturism.

Autocar din Botoşani cu 25 de copii, implicat într-un accident în Bistriţa-Năsăud

   Foto: Bistriţeanul

Potrivit Mediafax, accidentul a avut loc pe DN17, în localitatea Josenii Bîrgăului. În autocar se aflau 25 de copii şi 4 adulţi. La faţa locului au intervenit patru autospeciale de salvare de la SMURD şi Ambulanţă. Patru dintre copiii aflaţi în autocar au nevoie de îngrijiri medicale. Aceştia au suferit traumatisme toracice şi abdominale şi au fost transportaţi la UPU Bistriţa.

"De la locul accidentului, echipajele medicale au preluat patru victime, trei băieţi şi o fetiţă, toţi de 11 ani, care prezentau traumatisme minore toracice şi abdominale. Au fost stabilizaţi şi vor fi fi transportaţi la UPU Bistriţa pentru mai multe investigaţii şi tratament de specialitate", a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

Şoferul care a provocat, duminică, accidentul în care a fost implicat un autocar cu 25 de copii, pe DN17, în localitatea Josenii Bârgăului, consumase alcool şi este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Bistriţa-Năsăud, din primele cercetări s-a stabilit că şoferul autoturismului care circula, pe DN17, spre Bistriţa, nu s-a asigurat corespunzător pentru a intra pe un drum secundar şi a fost lovit de autocarul care venea, regulamentar, din sens opus.

"Şoferul autoturismului, un bărbat de 50 de ani, din Josenii Bârgăului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul şoferului autocarului, un bărbat de 35 de ani, din Botoşani, rezultatul a fost negativ!, au transmis poliţiştii. Aceştia continuă cercetările pentru vătămare corporală şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...