Au început lucrările de întreținere a gazonului pe Stadionul Municipal din Botoșani

Au început lucrările de întreținere a gazonului pe Stadionul Municipal din Botoșani

Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani a început lucrările de întreținere a gazonului de pe Stadionul Municipal, suprafață de joc pe care se va desfășura, peste câteva săptămâni, partidele disputate acasă de FC Botoșani în Liga 1 și în tururile preliminare ale Europa League.

Etapele preparării suprafeței de joc constau în carotare, recoltare carote, supraînsămânțare, nisipare și încorporare a nisipului în gazon.

“Suntem convinși că le vom oferi băieților lui Marius Croitoru cele mai bune condiții de joc, pe măsura satisfacțiilor pe care ni le-au oferit în acest sezon. Hai FC Botoșani!”, a transmis primarul Cătălin Flutur.

Suprafața de joc de pe Stadionul Municipal este considerată una din cele mai agreabile din România după ce, încă din meciurile diviziei B, municipalitatea a căutat îmbunătățirea gazonului cu ajutorul specialiștilor din cadrul DSPSA.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
723

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
238

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
194

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...