Apartamente PREMIUM în centrul Botoşaniului

Apartamente PREMIUM în centrul Botoşaniului
 
Prin noul nostru proiect din Aleea Maxim Gorki nr. 6, de lângă Biserica „Sfântul Dumitru”, venim în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri, cu apartamente personalizabile, cu una, două sau trei camere.
 
Noul ansamblu de apartamente UNIQUE Residence va include în dotări finisaje la standarde Premium, sisteme de siguranță și confort SMART Home de nivel superior, și facilități precum: scară de bloc dotată cu lift, spații comerciale la parter, locuri de parcare și staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice, toate acestea în ZONA 0 a municipiului Botoșani.
 
 
Situat central, în zona verde a orașului, cu acces rapid către toate zonele de interes - obiective culturale, istorice, sociale, unități medicale, de învățământ și instituţii administrative - chiar în imediata apropiere a celor mai importante zone pietonale, noul ansamblu de apartamente este un concept imobiliar de top, ce răspunde aşteptărilor tuturor persoanelor care caută un echilibru armonios între viaţa în plină desfășurare, lifestyle și business, între  confortul și siguranța unei locuințe Premium.
 

 
Totodată, pentru un concept unitar, puteţi beneficia și de pachete personalizate de design arhitectural şi design de interior integrat (pachete de mobilare, de decoraţiuni şi de accesorizare a locuinţei ș.a.), precum şi de soluţii personalizate SMART Home care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa locuinţei pe măsura dorinţelor şi a ritmului propriu de viaţă.
 
Vă propunem o nouă experienţă extraordinară prin care aveţi posibilitatea de a fi arhitecţii propriului apartament. Implementând împreună conceptul Made To Measure Apartment, fiecare locuinţă va deveni unică.
 
 
 
Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și Focșani - stadii de realizare:
Focșani, Calea Moldovei - în faza de autorizare, premergătoare PUZ-ului.

 

Articole similare

Noi nume vehiculate pentru postul de prefect

Marţi, 26 Ianuarie 2021
2217

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(P) Electroalfa face angajări pentru noul atelier de tâmplărie aluminiu

Marţi, 26 Ianuarie 2021
1966

Electroalfa este în plină dezvoltare, iar anul trecut a finalizat două noi fabrici moderne în Botoșani: Fabrica de Echipamente Electrice de Medie Tensiune și Fabrica de Sheltere Metali...

(A) Construire școală in satul Broșteni, comuna Durnești, județul Botoșani

Luni, 18 Ianuarie 2021
468

Unitatea Administrativ Teritoriala Comuna DURNESTI, a semnat contractul de finantare nr. 5179 / 02.04.2020 cu Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, in calitate de Autoritat...

(P) Nouă motive pentru care să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Vineri, 15 Ianuarie 2021
491

Având în vedere multitudinea aspectelor care pot sta la baza unei astfel de decizii, prezentăm un rezumat al principalelor 9 MOTIVE pentru care să te muți într-un apartament nou, ...