Apartamente PREMIUM în centrul Botoşaniului

 
Prin noul nostru proiect din Aleea Maxim Gorki nr. 6, de lângă Biserica „Sfântul Dumitru”, venim în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri, cu apartamente personalizabile, cu una, două sau trei camere.
 
Noul ansamblu de apartamente UNIQUE Residence va include în dotări finisaje la standarde Premium, sisteme de siguranță și confort SMART Home de nivel superior, și facilități precum: scară de bloc dotată cu lift, spații comerciale la parter, locuri de parcare și staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice, toate acestea în ZONA 0 a municipiului Botoșani.
 




 
Situat central, în zona verde a orașului, cu acces rapid către toate zonele de interes - obiective culturale, istorice, sociale, unități medicale, de învățământ și instituţii administrative - chiar în imediata apropiere a celor mai importante zone pietonale, noul ansamblu de apartamente este un concept imobiliar de top, ce răspunde aşteptărilor tuturor persoanelor care caută un echilibru armonios între viaţa în plină desfășurare, lifestyle și business, între  confortul și siguranța unei locuințe Premium.
 

 
Totodată, pentru un concept unitar, puteţi beneficia și de pachete personalizate de design arhitectural şi design de interior integrat (pachete de mobilare, de decoraţiuni şi de accesorizare a locuinţei ș.a.), precum şi de soluţii personalizate SMART Home care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa locuinţei pe măsura dorinţelor şi a ritmului propriu de viaţă.
 
Vă propunem o nouă experienţă extraordinară prin care aveţi posibilitatea de a fi arhitecţii propriului apartament. Implementând împreună conceptul Made To Measure Apartment, fiecare locuinţă va deveni unică.
 
 
 
Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și Focșani - stadii de realizare:
Focșani, Calea Moldovei - în faza de autorizare, premergătoare PUZ-ului.