Angajări la ISU Botoşani, din sursă externă. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani organizează la începutul anului viitor concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante la ora actuală la nivelul instituţiei, angajările urmând a fi făcute din sursă externă.

Angajări la ISU Botoşani, din sursă externă. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Cinci posturi au fost scoase la concurs, fiind vorba de trei posturi de ofiţer şi două posturi de subofiţer. Posturile socase la concurs sunt: un post de ofițer specialist I  avizare – autorizare; un post de ofițer specialist II control și activități preventive; un post de ofițer specialist I tehnic; un post de subofițer tehnic principal tehnologia informației şi un post de subofițer tehnic principal financiar. 

“Au fost postate anunţurile pentru încadrare directă pentru cinci posturi la nivelul Inspectoratului, respectiv trei de ofiţer şi două de subofiţer. Procedura a fost demarată, urmând ca în perioada următoare să fie respectate etapele conform graficelor întocmite în acest sens. Ne dorim să vină persoane bine pregătite şi care să ne ajute în desfăşurarea activităţii, sunt posturi de specialitate”, a precizat col. Cristian Amarandei, şeful ISU Botoşani.

Angajările care se vor face la începutul anului viitor vor mai acoperi din deficitul de personal existent la nivelul ISU Botoşani.

“Pe linie  operativă avem bucuria că au fost repartizaţi cei 19 abslovenţi de la Boldeşti, este prima dată când primim un număr atât de însemnat de absolvenţi în condiţiile în care doar doi sunt din judeţul Botoşani”, a mai menţionat şeful ISU.

Data de depunere a cererilor de înscriere este  între 03 -10 ianuarie 2018, iar data limită de depunere a dosarelor este 26 ianuarie 2018. Concursurile vor consta în  evaluarea psihologică, evaluarea performanțelor fizice și verificarea cunoștințelor.

Probele scrise se vor derula între 6 – 9 martie a.c..

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursurilor vor fi publicate în cursul zilei de astăzi, 29 decembrie 2017 a.c., pe pagina oficială a unităţii:  www.isubotosani.ro şi afişate la sediul inspectoratului de pe strada Uzinei, nr. 3 din municipiul Botoşani.

Informaţii despre organizarea concursului se pot obţine de la Biroul Resurse Umane al ISU Botoşani, la numărul de telefon 0231/508 128 sau 0231/508 010. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Consiliul Judeţean a făcut public proiectul de buget, pe 2018. Ce sume vor fi alocate!

Luni, 22 Ianuarie 2018
366

Consiliul Judeţean Botoşani a făcut public proiectul de buget pentru anul 2018, care urmează a fi aprobat de aleşii judeţeni după perioada de dezbatere publică.Potrivit documentului, venit...

Zeci de dispoziţii emise de un primar din judeţul Botoşani, nelegale!

Luni, 22 Ianuarie 2018
2986

Situaţia s-a înregistrat la Primăria comunei Prăjeni, unde primarul Alexandru Răileanu a emis 36 de dispoziţii care nu respectau criteriile de legalitate. Dispoziţiile priveau calculu...

Lucrări de consolidare pe două drumuri judeţene, cu bani de la CNI

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1001

Consiliul Judeţean Botoşani va primi anul acesta bani de la Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru lucrări de consolidare pe două drumuri judeţene unde sunt probleme din cauza alunecăr...