Angajări la Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Angajări la Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani a scos la concurs mai multe posturi de agenţi şi ofiţeri, cu încadrare din sursă externă, dar şi reîncadrare.

La Poliţia Municipiului Botoşani au fost scoase la concurs două posturi contractuale de referent II – IA  prevăzute la poziţiile 0291 și 0293 din statul de organizare al  unităţii - Poliția Municipiului Botoșani - Compartimentul Secretariat, documente clasificate şi arhivă.

IPJ mai organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de agent de poliţie, respectiv agent II, la Poliția municipiului Dorohoi – Biroul de ordine publică – compartimentul siguranță publică și patrulare, poziția 488, prin reîncadrare ca poliţist, a persoanelor cărora le-au încetat raporturile de serviciu în condiţiile art. 69 alin. (1) lit. b), d) - f) şi j) din Legea nr. 360/2002, privind Statutul Poliţistului, care au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi îndeplinesc condiţiile legale.

Un alt post vacant, scos la concurs, este cel de agent de poliție (agent II –electronist), poziția 91 existent în statul de organizare ale I.P.J. Botoşani – Serviciul comunicaţii şi informatică, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Se organizează concurs şi pentru ocuparea unui post de ofiţer I, poziția 221/b,  la Serviciul de investigare a criminalității economice – Biroul de investigare a criminalității la regimul fondurilor publice și a corupției din Statul de  organizare  al unității, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Concursurile vor avea loc în data de 17 martie.

Vezi AICI detalii despre fiecare post scos la concurs!

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
111

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
243

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...