Amendă în valoare de 130.000 de lei după incendiul de la Stăuceni!

Amendă în valoare de 130.000 de lei după incendiul de la Stăuceni!

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu de la Botoșani au anunțat că au aplicat astăzi cea mai mare sancțiune posibilă după incendiul care a durat nu mai puțin de 24 de ore, la groapa de gunoi din satul Victoria, comuna Stăuceni.

După cum a declarat Cristina-Ionela Kashyap, șeful Comisariatului Botoșani, firma suceveană Diasil, care administrează groapa ecologică, a primit astăzi nu mai puțin de două amenzi, în valoarea totală de 130.000 de lei!

Prima amendă, în valoare de 90.000 de lei a fost dată pentru că firma suceveană nu a luat măsurile necesare pentru prevenirea acestui incendiul.

În schimb, cea de a doua amendă, reprezentând diferența până la 130.000 lei, a fost aplicată pentru că un alt incendiu, care a avut loc pe 10 septembrie, și care nici măcar nu a fost anunțat autorităților!

Reamintim că incendiul care a izbucnit sâmbătă după amiază la groapa de gunoi de la Stăuceni nu a putut fi stins decât după foarte mari eforturi ieri seară, duminică. În total au ars peste 2.000 de metri pătraţi de deșeuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
165

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
247

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
111

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...