Alertă meteo: COD GALBEN de vânt puternic în județul Botoșani!
UPDATE!

Alertă meteo: COD GALBEN de vânt puternic în județul Botoșani!
UPDATE: O nouă avertizare de tip COD GALBEN a fost emisă, sâmbătă după-amiază, de Administrația Națională de Meteorologie, atenționarea meteo fiind valabilă până la ora 20.00. Atenționarea vizează județele Botoșani, Vaslui, Galați și Iași, dar și zonele joase din județele Suceava, Bacău și Neamț. Aici se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze în general de 55...65 km/h.

Știre inițială: Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN pentru toate județele Moldovei, avertizarea fiind valabilă astăzi, până la ora 17.00. 

Astfel, în județele Botoșani, Vaslui, Galați și Iași, precum și în zonele joase din Suceava, Bacău, Neamț, se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze de 55....65 km/h, izolat 80 km/h.

În județul Botoșani, potrivit Meteo Nord-Est, ziua de sâmbătă si in prima parte a noptii cerul va fi mai mult noros si pe spatii restranse va ploua. Vantul va prezenta intensificari din nord-vest. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 11 grade, iar minimele vor cobori pana spre 2 grade.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
309

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
530

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
157

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...