Afaceristă în Botoșani, răpusă de coronavirus la 35 de ani. Ultimul ei mesaj

Afaceristă în Botoșani, răpusă de coronavirus la 35 de ani. Ultimul ei mesaj

O cunoscută manichiuristă care își deschisese o afacere în Botoșani, s-a stins din viață în penultima zi din anul tocmai încheiat, la vârsta de 35 de ani, în urma infecției cu noul coronavirus. Aceasta scrisese un mesaj de atenționare, înainte de a-și da ultima suflare.

Originară din Republica Moldova, Iunona a stat circa două săptămâni internată pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență. Apropiații acesteia nu știu ca ea să fi suferit de alte comorbidități. Ar fi contactat virusul în salonul pe care îl deținea în Botoșani, unde veneau zeci de cliente.

A suferit o intervenție chirurgicală, însă nu a mai reușit să se recupereze, având organismul grav afectat de Covid-19. A intrat în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au încercat zadarnic resuscitarea.

„Vreau să vin cu o concretizare pentru clientele care s-au dovedit a fi foarte nemulțumite că programările pentru luna decembrie s-au anulat. Fetelor, voi vreți unghii, dar eu mă lupt în fiecare zi pentru viață!!! Vă rog să faceți diferența!! Azi eu sunt aici și lupt cu Sars-Cov-2, mâine poți fi tu în locul meu, căci nu e nimeni protejat. Rog puțină înțelegere”, a scris Iunona pe Facebook cu referire la situația în care se afla.

Vestea morții sale a zguduit nu doar familia și prietenii tinerei, ci și comunitatea de botoșănence care o cunoșteau și îi apreciau aptitudinile.

„Scumpa noastră, ai lăsat durere în inimile noastre, dar vom păstra amintirea doar de bine... Ai fost omul care m-ai ajutat să depășesc urmele violenței, mi-ai fost cel mai bun psiholog în perioada mea grea, cea mai calificată meşteriță întâlnită - îmi bucurai starea sufletească prin modele de unghiuțe pe care mi le creai! Ai fost şi vei rămâne în inimile noastre”, a scris o prietenă a acesteia la aflarea veștii.

 

Spune-ne opinia ta