Adolescent lovit cu furca în cap, de catre o femeie! VIDEO

Adolescent lovit cu furca în cap, de catre o femeie! VIDEO
Un tanar in varsta de 17 ani, din satul Draxini, comuna Baluseni, a fost transportat, marti seara, cu o ambulanta la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Botosani, dupa ce a fost lovit in cap cu o furca. 
 
Baiatul, C.L, a fost trimis de catre mama sa la magazin pentru a cumpara clame pentru rufe. In timp ce mergea pe strada, tanarul a fost atacat cu o furca de catre o femeie, fiind lovit in frunte. Acesta a fugit imediat acasa si si-a anuntat mama, iar acesta a sunat la 112. 
 
O ambulanta a ajuns la fata locului si l-a transportat pe baiat la spital. Medicii spun ca norocul baiatului a fost acela ca, din reflex, a reusit sa se fereasca putin, iar furca nu l-a atins in ochi. 
 
Satenii povestesc ca nu este pentru prima data cand femeia respectiva ataca oamenii pe strada din senin. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
789

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
212

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...