Accidentul de la Oraseni Deal, produs din cauza neglijentei victimei!

Accidentul de la Oraseni Deal, produs din cauza neglijentei victimei!

 Dupa ce a fost lovit, baiatul de 15 ani s-a rostogolit in santul de pe marginea drumului  

Inconstienta si neglijenta din partea baiatului de 15 ani, lovit dimineata de masina condusa de seful Ocolului Silvic Mihai Eminescu. 

Accidentul s-a produs la intersectia drumurilor judetene 208C cu 207N. Vlad Bucman, de 15 ani, a incercat sa traverseze strada prin spatele unui autocar care tocmai parcase pe celalalt sens de mers. In acel moment a fost lovit din plin de Opelul condus de seful Ocolului Silvic Mihai Eminescu, Mircea Cosman.

"A venit din fata de dupa un autocar parcat. A venit cu capul intr-un podet de pe partea dreapta. Nu stiu daca a coborat din autocar sau nu. Eu nu aveam viteza pentru ca am oprit in cinci metri masina si mergeam cu atentie pentru ca erau vite pe marginea drumului, si oameni", a povestit Mircea Cosman, de 50 de ani, autorul accidentului.

Dupa ce a fost lovit, baiatul de 15 ani s-a rostogolit in santul de pe marginea dreapta a drumului, unde s-a lovit puternic cu capul de un podet de beton. La fata locului a ajuns imediat o ambulanta, care l-a preluat si l-a transporat la spital, starea baiatului agravandu-se foarte mult.

Acesta a suferit un traumatism cranio-facial acut deschis, o plaga masiva in regiunea frontala, fiind transportat la Iasi in coma de gradul I.

"Tanarul s-a angajat in traversarea strazii prin spatele unui autoturism oprit pe carosabil, fara a se asigura in prealabil", a precizat agentul sef Gabriel Botezatu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
17

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
17

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
33

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...