Accidentul de la Oraseni Deal, produs din cauza neglijentei victimei!

Accidentul de la Oraseni Deal, produs din cauza neglijentei victimei!

 Dupa ce a fost lovit, baiatul de 15 ani s-a rostogolit in santul de pe marginea drumului  

Inconstienta si neglijenta din partea baiatului de 15 ani, lovit dimineata de masina condusa de seful Ocolului Silvic Mihai Eminescu. 

Accidentul s-a produs la intersectia drumurilor judetene 208C cu 207N. Vlad Bucman, de 15 ani, a incercat sa traverseze strada prin spatele unui autocar care tocmai parcase pe celalalt sens de mers. In acel moment a fost lovit din plin de Opelul condus de seful Ocolului Silvic Mihai Eminescu, Mircea Cosman.

"A venit din fata de dupa un autocar parcat. A venit cu capul intr-un podet de pe partea dreapta. Nu stiu daca a coborat din autocar sau nu. Eu nu aveam viteza pentru ca am oprit in cinci metri masina si mergeam cu atentie pentru ca erau vite pe marginea drumului, si oameni", a povestit Mircea Cosman, de 50 de ani, autorul accidentului.

Dupa ce a fost lovit, baiatul de 15 ani s-a rostogolit in santul de pe marginea dreapta a drumului, unde s-a lovit puternic cu capul de un podet de beton. La fata locului a ajuns imediat o ambulanta, care l-a preluat si l-a transporat la spital, starea baiatului agravandu-se foarte mult.

Acesta a suferit un traumatism cranio-facial acut deschis, o plaga masiva in regiunea frontala, fiind transportat la Iasi in coma de gradul I.

"Tanarul s-a angajat in traversarea strazii prin spatele unui autoturism oprit pe carosabil, fara a se asigura in prealabil", a precizat agentul sef Gabriel Botezatu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Georgel Durnea, fostul patron al Gerom de la Zăicești, a încetat din viață în urma epidemiei de coronavirus

Duminică, 5 Iulie 2020
3725

La doar câteva zile după ce primarul comunei Bălușeni, Neculai Stratulat, a încetat din viață după ce a fost depistat pozitiv la testul Covid-19, un alt lider politic din această co...

Atac sângeros la Botoșani: un bărbat și-a atacat vecinul cu o drujbă! A fost reținut urgent de polițiști

Duminică, 5 Iulie 2020
1544

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 35 de ani din municipiul Botoșani.În urma probatoriului admi...

63,16% dintre botoșănenii care au dat Bac-ul în acest an, l-au și promovat

Duminică, 5 Iulie 2020
361

La nivelul județului Botoșani, rata de promovare înregistrată la sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului național de Bacalaureat, fără etapa specială, după soluționarea contestațiilor, ...