Accidentul de la Oraseni Deal, produs din cauza neglijentei victimei!

Accidentul de la Oraseni Deal, produs din cauza neglijentei victimei!

 Dupa ce a fost lovit, baiatul de 15 ani s-a rostogolit in santul de pe marginea drumului  

Inconstienta si neglijenta din partea baiatului de 15 ani, lovit dimineata de masina condusa de seful Ocolului Silvic Mihai Eminescu. 

Accidentul s-a produs la intersectia drumurilor judetene 208C cu 207N. Vlad Bucman, de 15 ani, a incercat sa traverseze strada prin spatele unui autocar care tocmai parcase pe celalalt sens de mers. In acel moment a fost lovit din plin de Opelul condus de seful Ocolului Silvic Mihai Eminescu, Mircea Cosman.

"A venit din fata de dupa un autocar parcat. A venit cu capul intr-un podet de pe partea dreapta. Nu stiu daca a coborat din autocar sau nu. Eu nu aveam viteza pentru ca am oprit in cinci metri masina si mergeam cu atentie pentru ca erau vite pe marginea drumului, si oameni", a povestit Mircea Cosman, de 50 de ani, autorul accidentului.

Dupa ce a fost lovit, baiatul de 15 ani s-a rostogolit in santul de pe marginea dreapta a drumului, unde s-a lovit puternic cu capul de un podet de beton. La fata locului a ajuns imediat o ambulanta, care l-a preluat si l-a transporat la spital, starea baiatului agravandu-se foarte mult.

Acesta a suferit un traumatism cranio-facial acut deschis, o plaga masiva in regiunea frontala, fiind transportat la Iasi in coma de gradul I.

"Tanarul s-a angajat in traversarea strazii prin spatele unui autoturism oprit pe carosabil, fara a se asigura in prealabil", a precizat agentul sef Gabriel Botezatu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vicele Andrei promite mai mulți bani de la primărie pentru CSM și FC Botoșani

astăzi, 08:28
13

Autoritățile locale vor să acorde un sprijin financiar mai consistent cluburilor FC Botoșani și CSM Botoșani care reprezintă municipiul și județul în competițiile naționale. Viceprima...

VERSURI DIN STRADĂ: Cu colindul prin străini

Miercuri, 11 Decembrie 2019
265

Publicăm astăzi o altă poezie venită pe adresa de poștă electronică a redacției. “Sunt Stefania Vasile, poet,și am fost invitată de o prietenă să vă trimit câteva dintre versu...

USR Botoşani își cere scuze de la rromii din Botoșani și promite să le refacă Centrul Istoric

Miercuri, 11 Decembrie 2019
659

Uniunea Salvaţi România Botoşani și-a cerut astăzi scuze oficial, într-un comunicat de presă, față de rromii de la Botoșani și a anunțat că au un proiect prin care vor reface &i...