Accident cu minori lângă Mall

Accident cu minori lângă Mall

 arhiva  

Doi tineri au ajuns la spital, miecruri seară, după ce au fost victime ale unui accident rutier. Incidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din apropierea Uvertura Mall, în momentul în care cei doi, de 16 şi 17 ani, s-au angajat în traversarea străzii pe etrecerea de pietoni. În acel moment, însă, au fost loviţi de un autoturism marca Toyota, care mergea pe Strada Independenței și a virat dreapta spre Grivița. Impactul nu a fost unul puternic, maşina rulând cu viteză foarte mică, tânăra fiind trântită pe asfalt. 

Victimele au fost preluate de o ambulanță, însă starea de sănătate a acestora nu era gravă. „Tânăra de 16 ani prezenta un traumatism minor de genunchi stâng, fiind stabilă din punct de vedere hemodinamic”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Băiatul a fost şi el contuzionat, însă era în afara oricărui pericol. 

Polițiștii au declanșat o anchetă la fața locului, şoferul autoturismului spunându-le acestora nu i-a observat la timp pe cei doi, care au venit din lateralul maşinii.

 

Spune-ne opinia ta