​34 de botoşăneni au ales să fie jandarmi

​34 de botoşăneni au ales să fie jandarmi
Treizeci şi patru de tineri botoşăneni, recrutaţi de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, vor urma cursurile instituţiilor militare de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Dintre aceştia, treizeci şi unu au fost admişi, în urma examenelor susţinute, la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Petru Rareş” Fălticeni, doi la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi unul la Academia Tehnică Militară Bucureşti.

În data de 31 august a.c., treizeci şi cinci de elevi jandarmi, care au executat stagiul de practică timp de patru luni la sediul inspectoratului, s-au întors la şcoala de subofiţeri în vederea finalizării cursurilor şi susţinerii examenelor de absolvire.

În această toamnă, vor fi efectuate noi recrutări pentru pentru concursul de admitere organizat în sesiunea ianuarie 2019 la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Petru Rareş” Fălticeni, urmând ca această activitate să fie fie adusă la cunoştinţa celor interesaţi în timp oportun, informează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul, din cadrul IJJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
126

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
210

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
96

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...