Bătaie în Centrul Vechi! Bărbat transportat la spital!

Bătaie în Centrul Vechi! Bărbat transportat la spital!
Centrul Vechi din municipiul Botoşani s-a transformat, marţi noaptea, în ring de luptă pentru doi bărbaţi.

După ce au consumat băuturi alcoolice, cei doi, Ilie U., de 33 de ani, şi un bărbat de 41 de ani, s-au luat la bătaie, în apropierea Cinematografului Luceafărul, bărbatul mai tânăr prăbuşindu-se la pământ în urma loviturilor primite.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie, jandarmi şi o ambulanţă, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri, dar rănile suferite nu i-au pus viaţa în pericol.

Bărbatul bătut a reclamat faptul că i s-au furat şi telefonul mobil şi portofelul, dar telefonul a fost găsit de fratele său la locul incidentului.

"S-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi pentru furt", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Anchetatorii aşteaptă să vadă dacă victima agresiunii va depune plângere la poliţie, situaţie în care va fi nevoie şi de o expertiză medico-legală pentru stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale, în funcţie de care se va face o nouă încadrare juridică a faptei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
155

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
277

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...