Demersuri pentru redeschiderea Spitalului din Darabani

Demersuri pentru redeschiderea Spitalului din Darabani

   darabaneni.ro

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Mihai Arosoaie, va face demersuri la noul ministru al sanatatii, pentru redeschiderea Spitalului orasenesc din Darabani.

Arosoaie a spus ca va merge in audienta la ministrul sanatatii, Vasile Cepoi, si va solicita sa trimita o comisie care sa analizeze daca este necesara sau nu redeschiderea unitatii spitalicesti.

Imediat dupa instalarea in functie, Cepoi a declarat ca acolo unde se justifica, se ia in calcul redeschiderea spitalelor.

“Cladirea in care a functionat spitalul este acum inchisa. Oamenii de acolo isi doresc ca spitalul sa fie redeschis, iar dupa spusele domnului ministru ar exista sansa sa se redeschida acele spitale care intrunesc conditiile", a declarat Mihai Arosoaie.

Spitalul din Darabani s-a inchis anul trecut si desi s-au facut demersuri pentru deschiderea unui centru multifunctional, nu s-a mai intamplat acest lucru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
25

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
62

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
297

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...