Ziua transferurilor la FC Botoșani! Andone readuce doi fotbaliști pe municipal. Patru străini semnează cu echipa locală

Ziua transferurilor la FC Botoșani! Andone readuce doi fotbaliști pe municipal. Patru străini semnează cu echipa locală

   FC Botoșani

FC Botoșani se întărește pentru play-out. Bogdan Andone a decis să transfere patru fotbaliști. Primul dintre ei este Radoslav Dimitriov, care revune la FC Botoșani, după ce a mai jucat aici între 2015 și 2017.

Clubul a anunțat deja transferul lui:  ”Bine ai revenit, Radoslav Dimitrov! FC Botoșani anunță transferul fundașului lateral Radoslav Dimitrov, care revine, astfel, pe Stadionul „Municipal”, unde a evoluat între anii 2015-2017. În vârstă de 35 de ani, apărătorul bulgar a mai evoluat în carieră pentru Montana, Litex Lovech, Sportist Svoge, Slavia Sofia, Levski Sofia, Lokomotiv Plovdiv (toate din Bulgaria), Universitatea Craiova, Sepsi OSK și Universitatea Cluj. Îi urăm, astfel, un călduros „Bine ai revenit!” lui Radoslav, și mult succes alături de noi!”.

Mai apoi. la FC Botoșani urmează să ajungă Reagy Ofosu, cel care a mai fost în lotul echipei, într-o perioadă bună a formației. A fost în lotul cu care Marius Croitoru juca în preliminariile Europa League.

De asemenea, FC Botoșani va mai aduce un portar. Iftime și Andone au decis că Răzvan Ducan are nevoie de concurență, astfel că va fi adus Anton Chichkan, un sportiv din Belarus, ce a fost titular al naționalei tării sale la un amical cu România, în 2020.

Tot la FC Botoșani va ajunge și Francesco Margiotta, un vârf italian de 30 de ani, care are în CV echipe precum Verona, Monza ( Italia), Laudanne, Luzern ( Elveția), Melbourne Victory ( Australia).

De la echipă a plecat însă un fotbalist. Andrei Dragu va semna cu FCU Craiova, astăzi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
259

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
318

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
719

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...