Zenit a dublat oferta pentru Mutu cand a auzit ca a scapat de amenda!

Zenit a dublat oferta pentru Mutu cand a auzit ca a scapat de amenda!

 Adrian Mutu  

Adrian Mutu este din nou dorit de Zenit Sankt Petersburg, care este dispusa sa mareasca oferta pe care a facut-o pentru internationalul roman la inceputul acestui sezon, informeaza cotidianul La Nazione, citat de site-ul violanews.com.

"Amanarea sentintei in cazul cu Chelsea ii va permite lui Mutu sa joace mult mai destins. Dar aceasta nu face ca interesul altor cluburi pentru jucatorul roman sa fie mai mic, ba chiar apar din nou semnale".
 
"De aceea au revenit vocile ce provin din Rusia si care afirma ca Zenit Sankt Petersburg se afla pe urmele lui Mutu, mai ales ca posibilul viitor antrenor al rusilor ar urma sa fie Luciano Spalletti. Potrivit cotidianului La Nazione pentru Mutu (si pentru Fiorentina) din Rusia ar fi pe drum o oferta economica dubla extrem de importanta", noteaza site-ul violanews.com.

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, ca Tribunalul Federal al Elvetiei a dat o decizie de "suspendare temporara" a hotararii TAS, prin care atacantul Adrian Mutu era obligat la plata unei daune in valoare de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea.

Presa din Rusia si cea din Italia a scris, in perioada de mercata de vara, ca oficialii gruparii Zenit Sankt Petersburg i-a propus atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, un contract pe trei sezoane si un salariu anual de 5,5 milioane de euro. Cu toate acestea, clubul rus Zenit Sankt Petersburg a dezmintit, la 17 august, pe site-ul oficial, informatiile privind "orice fel de negociere" pentru transferul romanului Adrian Mutu, asa cum anuntase presa.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
419

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
565

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
674

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...