Zeci de sportivi de la Kokoro Botoșani au urcat pe podium la o competiție din Bacău (video)

Zeci de sportivi de la Kokoro Botoșani au urcat pe podium la o competiție din Bacău (video)

Sâmbătă, 9 aprilie, la Onești, din județul Bacău, a avut loc cea de a II-a ediție a competiției Cupa Hikaru Bacău, organizată de președinta clubului sportiv Hikaru Bacău, Andreea Mazilu.

La această competiție sportivă au participat un număr aproximativ de 250 de sportivi din cluburile de karate Isshinryu din mai multe județe ale regiunii Moldova, cum ar fi Botoșani, Săveni, Siret, Suceava, Iași, Vaslui și Bacău.

Aceștia s-au făcut remarcați la probele de kata individual și kata în echipe. De la Kokoro Botoșani s-au remarcat următorii sportivi:

Foceac Alex Cristian - loc 1

Olaru Lara - loc 1

Cazacu Larisa - loc 1

Cazacu Luigi - loc 1

Gheban Adrian - loc 1

Tatarasanu Daniel - loc 1 / loc 1 echipa

Robu Rareș - loc 1 / loc 1 echipa

Alexa Denis - loc 1 echipa

Enache Clara - loc 1 echipa

Macuc Teodora - loc 1

Nechita Anastasia - loc 1

Banariu Sofia - loc 1

Grosu Șerban- loc 2

Piora David - loc 2

Honceriu Robert - loc 2

Pintilie Andrei - loc 2

Simion Andrei - loc 2

Neniscu Iannis - loc 2

Moroșan Sofia - loc 2

Moroșan Veronica - loc 2

Ungureanu Oana - loc 2

Ungureanu Raisa - loc 2

Husman Nicolas Cezar - loc 2

Rudei Darius - loc 2

Patru Denisa - loc 2 individual / loc 2 echipa

Ieavorschi Genoveva - loc 2

Zazuleac Paul - loc 2 individual / loc 3 echipa

Saicu Diana - loc 3

Smolenic Andreea- loc 3

Smolenic Andrei - loc 3 individual seniori si loc 2 echipe

Damian Darius - loc 3

Ieavorschi Sara - loc 3

Fercalo Diana - loc 3

Ciobanu Denis - loc 3

Oleniuc Teodora - loc 3

Romanescu Denisa - loc 3 echipe

Vieru Alisa - loc 3 echipe

Nita Cristian - loc 3 echipe

De asemenea, la clasamentul general al locurilor ocupate dintre toate cluburile participante C.S. KOKORO Botoșani s a clasat pe poziția a III-a, un rezultat foarte bun având în vedere numărul participant al sportivilor din lot.

„După ce acum două săptămâni am deschis sezonul la Piatra Neamț cu o competiție puternică de kumite (n.r. luptă) la care sportivii mei s-au prezentat foarte bine, pot doar să mă bucur că astăzi am reconfirmat și, din nou, îmi văd copiii pe podium și pe părinții lor bucuroși pentru toate aceste rezultate. Mulțumesc tuturor factorilor implicați, instructorilor mei Rareș Pascal și Adrian Gheban, elevilor mei pentru că sunt ambițioși și dornici să câștige la fiecare competiție, sens în care muncesc foarte mult la antrenamente, dar și părinților care susțin financiar și moral activitatea noastră”, a declarat Mihai Pușcașu, președintele clubului sportiv Kokoro Botoșani.

La această competiție sportivii prezenți au avut parte de o surpriză. Elevii de la Școala Națională a Agenților de Poliție Penitenciară (SNAPP) din Târgu Ocna, timp de 15 minute, conduși de instructorul lor agent șef de poliție penitenciară Alex Panait, au arătat copiilor diferite tehnici de imobilizare și conducere forțată, care ar putea fi folosite în caz de necesitate, dar și alte elemente din stiluri de arte marțiale diferite.

„Sper ca în viitor să pot intermedia o colaborare a Penitenciarului din Botoșani cu colegul meu Alex Panait din care să rezulte o competiție de nivel amatori la care să poată participa angajați ai tuturor unităților penitenciare din țară și, de ce nu, în viitor mai apropiat chiar și din alte țări. Experiența mea și a colegului meu din Bacău poate fi folosită productiv în acest sens și mă bucur că, în sfârșit, am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine prin prisma evenimentului organizat la Onești”, a adăugat Mihai Pușcașu.










 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
302

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
708

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
649

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...