VOLEI | Pro Volei a invins cu scorul de 3-0 pe Tg. Mures si viseaza frumos

VOLEI | Pro Volei a invins cu scorul de 3-0 pe Tg. Mures si viseaza frumos
Incurajata din spate de aproximativ 1.000 de persoane, CS Pro Volei Botosani a invins sambata cu scorul de 3-0 pe Medicina Tg. Mures.

In primul set, trupa lui Berthold Vasuica a inceput mai bine, conducand cu 6-2, 10-6 20-10, iar setul s-a incheiat la 25-15 in favoarea botosanencelor.

Cel de-al doilea set a fost mai echilibrat, 1-1, 3-3, 5-5, 7-7, 10-10, iar de la acest scor Pro Volei a inceput sa se detaseze usor-usor, ajungand la 16-14, 23-18, iar in final 25-20.

Ultimul set a adus nervi in tabara oaspete, antrenorul sarb Branko Gajic vrand se retraga echipa de pe teren pentru ca Pro Volei a condus cu 10-3, 17-4, 19-8, invingand la final cu 25 la 8.

Pro Volei: Tijana Burmaz, Crina Hosu, Ivana Dinic, Laura Mastahac, Milica Trojanevic, Alina Covrig şi Andrea Ispas (libero). Rezerve: Loredana Lungu,  Ana Maria Precol şi Roxana Lupu. Antrenori: Berthold Văsuică şi Mihai Vasilică
Jucătoare indisponibile: Veronica Lupaşcu
.
Medicina: Maja Simanic, Adina Salaoru, Ioana Baciu, Katarina Jovanovic, Roxana Ivanof, Cana Maletic şi Andreea Dimeny (libero). Rezerve: Lorena Ciocian, Ramona Breban, Milica Terzic,  Roxana Iancu şi Monica Foca. Antrenori: Branko Gajic şi Nenad Djurovic.

(Un material de Ionut Tabultoc)

Intra pe Sport.Botosani.Ro pentru DECLARATII SI GALERIE FOTO:

Antrenorul Muresului, Branko Gajici, acuza arbitrajul: Prea multe greseli!

Buhaianu: Si la Botosani se poate face performanta

GALERIE FOTO - Vezi imagini inedite de la meciul castigat astazi de Pro Volei cu 3-0

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
22

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
123

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
160

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...