VIDEO: Vezi cele 11 goluri marcate de FC Botosani in Austria! Super-executie Danci si gol de la mijlocul terenului primit de botosaneni!

VIDEO: Vezi cele 11 goluri marcate de FC Botosani in Austria! Super-executie Danci si gol de la mijlocul terenului primit de botosaneni!
FC Botosani a disputat in cantonamentul din Austria trei partide amicale si in fiecare dintre ele a reusit sa marcheze cel putin trei goluri.

Stiri.Botosani.ro va prezinta mai jos rezumatele video ale partidelor cu Neftci Baku (3-0), Dynamo Dresden (5-3) si FC Zestafoni (3-1)

Video 1: FC BOTOSANI - NEFTCI BAKU 3-0 - (Atilla Hadnagy, Paul Batin si Razvan Atudorei)

Video 2: FC BOTOSANI - DYNAMO DRESDEN 5-3 - (Batin (min. 8), Cirjan (min. 16 - pen), Danci (min. 46), Cirjan (min. 49) si Müller (min.63 - autogol), iar pentru Dynamo au marcat Baumann (min.12), Hagemann (min. 41) și Hefele (min. 68).

Video 3: FC BOTOSANI - FC Zestafoni 3-1 - ( Batin (28), Ianc (30) si Svichi (34), iar pentru georgieni a marcat Gelashvilis (42) ).

Vineri, 10 iulie, FC Botosani ii va intalni pe cehii de la Viktoria Plzeň.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
182

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
255

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
585

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...