VIDEO. Marius Croitoru, antrenorul FC Botoşani: „U Craiova porneşte cu prima şansă, dar acasă statistica e de partea noastră”

VIDEO. Marius Croitoru, antrenorul FC Botoşani: „U Craiova porneşte cu prima şansă, dar acasă statistica e de partea noastră”

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă online, că Universitatea Craiova porneşte cu prima şansă în meciul direct de miercuri, dar a subliniat că statistica este de partea formaţiei sale la meciurile de pe teren propriu.

„Universitatea porneşte cu prima şansă, dar la Botoşani statistica e de partea noastră. Vom vedea ce va fi. Noi încă nu suntem la nivelul la care vreau eu sau la nivelul la care am fost în multe momente din acest campionat. Aşa că e normal ca specialiştii să spună că Universitatea are prima şansă. Pe noi nu ne ajută cu nimic egalul. Cum nici cu FCSB nu mă mulţumeam cu un egal. Noi vrem să câştigăm", a afirmat Croitoru, citat de Agerpres.

Adversarii au cea mai bună defensivă, de când a venit noul antrenor arată o forţă din punctul de vedere defensiv. Dar uite că atunci când te aperi bine, nu mai marchezi atât de mult. Aşa că e greu să găseşti drumul spre poarta lor, dar echipa care trebuie să atace suntem noi, pentru că jucăm acasă şi nu avem nimic de pierdut. Ei au jucători buni pe toate compartimentele, jucători de echipă naţională. Au investit mult şi e normal să formeze o echipă de calibru. Noi ne dorim să câştigăm puncte pentru a urca în clasament. Ăsta este obiectivul nostru din momentul accederii în play-off, să urcăm cât de mult se poate. Şi dacă am ocupa un loc 4, ar fi extraordinar pentru noi. Aşa că meciul de mâine e la fel de important ca şi pentru Universitatea Craiova", a explicat tehnicianul.

Marius Croitoru este în continuare dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi din meciul cu FCSB, pierdut cu 1-2.

„Peste eşec poţi să treci, eşti obligat să treci... dar peste evoluţia din a doua repriză cu FCSB nu am cum să trec. Peste frica lor, teama lor de a juca fotbal nu pot să trec. Şi mă macină. Pentru că sunt jucători cu multă experienţă şi împotriva unor copii au făcut nu un pas, ci cinci paşi înapoi şi practic nu am văzut jumătatea terenului, cea a FCSB-ului. A fost cea mai slabă repriză de mult timp", a precizat antrenorul.

Echipa de fotbal FC Botoşani întâlneşte, miercuri, de la ora 19:00, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a play-off-ului Ligii I.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
5

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
305

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
125

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...