VIDEO: Fulop a marcat cel mai frumos gol al începutului de sezon, dar Botoșani a pierdut cu 2-4 la Voluntari! Dubla reusita de Ivanovici!
SPORT

VIDEO: Fulop a marcat cel mai frumos gol al începutului de sezon, dar Botoșani a pierdut cu 2-4 la Voluntari! Dubla reusita de Ivanovici!

   Petre Ivanovici nu s-a bucurat la goluri

FC Voluntari s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 4-2, în fața celor de la FC Botoșani, în etapa a treia a Ligii 1. 

Gazdele au început în forță meciul, iar în minutul 7 tabela arăta deja 2-0, după reușitele lui Spahija și Ivanovici. FC Botoșani a redus din diferență în minutul 30, după un supergol reușit de Fulop. Mijlocașul a expediat un șut superb de la marginea careului de 16 metri, în vinclul porții apărate de Bornescu.

Fostul jucator al Botosaniului, Ivanovici, a reușit dubla dupa doar un minut, după ce a profitat de o neînțelegere între Dimitrov și Iliev. Spectacolul a continuat și în repriza a doua, când Novac l-a învins și el pe Iliev, cu o lovitură de cap după pasa primită de la Cernat.

Fulop a bifat și el "dubla", cu mai puțin de un sfert de oră înainte de final, când a șutat din prima la colțul lung, din interiorul careului de 16 metri.

APASA AICI SI VEZI VIDEO!
 
Echipele de start:

FC Voluntari: Bornescu - Filipov, Balaur, Spahija, Al. Coman - Moke, Novac - Popadiuc, L. Marinescu, Ivanovici - Cernat
Rezerve: Balauru, Cazan, Tăbăcariu, G. Deac, Tudorică, Căpățână, Ad. Bălan

FC Botoșani: Iliev - Dimitrov, Miron, Plămadă, Mușat - Fulop, Vașvari, Bordeianu - Astafei, Matulevicius, Hergheligiu
Rezerve: Albuț, Golofca, Patache, M. Roman, Ichim, Popovici, Greu


LIVE-TEXT

Min 1: A inceput meciul!

Min 6: GOL VALUNTARI! Spahija marcheaza cu capul, in urma unui corner.

Min 7: GOL VOLUNTARI! Petre Ivanovici marcheaza cu porta goala, dupa o pasa a lui Cernat, care a scapat singur spre poarta botosanenilor. FC Botosani a solicitat offside la Cernat.




Min 14: Vasvari suteaza de la 18 m, in Bornescu retine fara probleme. Botosanenii forteaza marcarea unui gol, insa fara acum nu au fost probleme la poarta ilfovenilor.
 
Min 23: Pauza de apa la Voluntari. Este caldura mare si jucatorii au nevoie de hidratare.

Min 24: Cartonas galben pentru Matulevicius

Min 30: GOOOOOOL FC BOTOSANI! Istvan Fulop marcheaza un euro-gol, sutand de la 20 de m si a trimis fix in vinclul portii!

Min 31: GOL VOLUNTARI! Gafa monumentala a lui Dimitrov, care nu suteaza in minge si se izbeste in Iliev, iar Ivanovici profita si scapa singur spre poarta, marcand cu poarta goala.

Min 35: Cartonas galben pentru Herghelegiu, pentru o simulare in careul ilfovenilor. Bornescu iesise din poarta eronat, iar Herghelegiu in loc sa suteze spre poarta a intrat in careu si a simulat o lovitura de pedeapsa.

Min 38: La meci sunt prezenti Mihai Stoica, Laurentiu Reghechampf si Gigi Becali, de la Steaua, dar si Marius Sumudica, de la Astra Giurgiu

Min 41: Cartonas galben pentru Astafei

Min 45: Pauza la Voluntari

- Schimbare la Botosani: Iese Herghelegiu si in locul sau debuteaza in Liga 1 Catalin Golofca

Min 46: Astafei suteaza puternic de la 18  m, iar Bornescu respinge cu greu

Min 48: GOL VOLUNTARI! Novac marcheaza cu capul, in urma unei lovituri libere executate de Cernat. Este o noua faza suspecta de offside.

Min 51: Cartonas galben primit de Miron

Min 55: Schimbare la Botosani: iese Bordeianu si intra Greu

Min 65: Ultima schimbare la Botosani: iese Miron accidentat si intra Ichim

Min 73: Plamada vede si el cartonasul galben

Min 75: Ocazie mare de gol pentru Botosani! Vasvari executa o lovitura libera, Bornescu boxeaza pana la Astafei, insa acesta lufteaza, iar mingea ajunge la Golofca, suteaza si portarul respinge din nou.

Min 78: GOOOL BOTOSANI! Golofca ii paseaza lui Fulop, care il invinge pe Bornescu cu un sut de la marginea careului. 4-2

Min 90: FINAL DE MECI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
23

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
61

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
283

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...