Victorie obtinuta pe final de meci de Dorohoi, pe un teren cu zapada! FCM-ul salvat de Pojorata!

Victorie obtinuta pe final de meci de Dorohoi, pe un teren cu zapada! FCM-ul salvat de Pojorata!
FCM Dorohoi a disputat, vineri dupa-amiaza, ultima partida din campionatul Ligii a III-a, pe stadionul Areni impotriva celor de la Sporting Suceava.

Pe un teren acoperit cu zapada, dorohoienii au controlat partida, insa starea suprafetei de joc a fost un chin pentru fotbalistii ambelor echipe. Totusi, FCM Dorohoi a reusit sa marcheze golul victoriei in minutul 89 prin Alexandru Marin, care a profitat de o respingere gresita a portarului si a marcat din 10 m.

Pentru dorohoieni urmeaza alte 10 meciuri in Play Off, iar la finalul acestor partide ar putea promova in premiera in Liga a II-a.

FCM-ul porneste in Play Off de pe locul doi cu 17 puncte, fiind urmat de Stiinta Miroslava cu 13 puncte. Lider in clasamentul Play Off-ului este Petrotub Roman cu 18 puncte.

Salvati de Pojorata

Sansele Dorohoiului de a promova in Liga a II-a au crescut datorita celor de la Bucovina Pojorata, care au prins locul 6 in ultima etapa, dupa ce a invins pe Aerostar Bacau cu scorul de 2-1, iar echipa care era pe locul 6 inaintea ultimei runde, CSM Moinesti, a pierdut cu 3-1 in fata celor de la Cetatea Tg. Neamt.

Daca CSM Moinesti prindea locul 6, atunci Petrotub Roman ar fi avut 21 de puncte in clasamentul Play Off-ului. Cu Bucovina Pojorata pe locul 6, Romanul ramane cu 18 puncte, pentru ca meciul direct din retur, dintre cele doua echipe, sucevenii au castigat cu 3-1.

LIGA III a, SERIA I
CLASAMENT PLAY-OFF 
1. Petrotub Roman ~ 18 p
2. FCM DOROHOI ~ 17 p
3. Stiinta Miroslava ~ 13 p
4. Kosarom Pascani ~ 13 p
5. Cetatea Tg.Neamț ~11 p
6. Bucovina Pojorâta ~ 10 p

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
212

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
156

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
43

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...