Victorie IMENSA obtinuta de FC Botosani...cu mult SANGE! BATIN a sarutat stema la finalul meciului - GALERIE FOTO si VIDEO cu golul

Victorie IMENSA obtinuta de FC Botosani...cu mult SANGE! BATIN a sarutat stema la finalul meciului - GALERIE FOTO si VIDEO cu golul

   Ionut Tabultoc

FC Botosani a reusit o partida execelenta impotriva vicecampioanei Astra Giurgiu, pe care a reusit sa o invinga cu scorul de 1-0.

La ora 17:00, intr-o duminica foarte calduroasa, echipa care a incasat 7 goluri in primele doua etape o intalnea pe cea care a marcat 7 goluri in primele doua meciuri din acest sezon. Astra Giurgiu a venit la Botosani sigura pe victorie, iar casele de pariuri ii dadeau o cota de 1,40 pentru a obtine cele trei puncte.

Nu a fost insa asa. Dornici de revansa fata de spectatorii botosaneni care au fost alaturi de echipa la infrangerea cu 3-0 din prima etapa cu Gaz Metan Medias, elevii lui Leo Grozavu s-au mobilizat excelent. Incepand de la Curileac, Acsinte, Patache si chiar Ngadeu, care a facut un meci mare duminica si continuand cu Vasvari si Paul Batin, fotbalistii botosaneni le-au facut viata grea giurgiuvenilor.



Astra Giurgiu a parut o echipa obosita dupa meciul din turul 3 preliminar al Europa League, iar in prima repriza de la Botosani nu a avut niciun sut pe spatiul portii aparate de Curileac. Vazand ca oaspetii nu ne pun probleme, Leo Grazvu a schimbat tactica si a inceput sa atace.

In minutul 62, Paul Batin era lansat in careu, a preluat balonul si a sutat puternic la coltul scurt, dar Silviu Lung Jr. a aparat excelent. In minutul 86, acelasi Batin a creat o nebunie generala pe stadionul Municipal, atunci cand a sutat, iar balonul deviat de Ben Youssef a intrat in poarta.



Nici cel mai infocat suporter al formatiei noastre nu se gandea inaintea meciului la o asemenea victorie. La casele de pariuri, o victorie a botosanenilor avea o cota de 5,70.

Cu aceste trei puncte obtinute, FC Botosani a urcat pe locul 10 in Liga 1. La finalul partidei, atacantul Paul Batin, marcatorul celor doua goluri din acest sezon, a sarutat stema echipei FC Botosani.



Partida dintre FC Botosani si Astra Giurgiu a fost una insangerata si asta dupa ce in minutul 10, Michael Ngadeu a dat cap in cap cu Ben Youssef si si-a spart arcada. 

Cazut pe teren si plin de sange, Ngadeu nu-l impresiona deloc pe centralul Alexandru Tudor, care ii facea semn sa se ridice. In cele din urma pe teren a intrat echipa medicala, care i-a acordat camerunezului primul ajutor si i-au pus o plasa ca sa-i tina bandajul.

Etapa viitoare, FC Botosani se va deplasa la Otelul Galati, acolo unde in sezonul trecut au pierdut cu 2-1, desi au condus cu 1-0 prin golul lui Cirjan.

Foto: Ionut Tabultoc















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
51

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
51

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
307

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...