Victoria Sucevei, motiv de bucurie pentru actionarii FC Botosani

Victoria Sucevei, motiv de bucurie pentru actionarii FC Botosani
Oficialii au salutat victoria sucevenilor


Oficialii echipei FC Botoşani s-au bucurat pentru succesul pe care Cetatea Suceava l-a obţinut ieri pe teren propriu în jocul cu Dunărea Galaţi, dar şi pentru înfrângerea celor de la Lotus la Giurgiu. "Prefer să rămână Suceava şi să retrogradeze Lotus. Şi aşa avem destule deplasări în zona Capitalei. Mai bine să mai avem şi una aici aproape. În plus, sarea şi piperul unui campionat sunt derby-urile cu Cetatea. Cred că până la urmă Suceava va fi echipa care se va salva de la retrogradare", a declarat Cornel Şfaiţer, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani.

În schimb, membrii celor două facţiuni ai galeriei botoşănene "Ultras" şi "BT- Pride" au continuat să scandeze trivialităţi la adresa Sucevei.

 

În jocul de ieri de la Cetatea, ex-botoşăneanul Vespazian Colban a fost înlocuit în minutul 7 ieşind accidentat de pe teren. "Nu eram 100% refăcut şi de aceea accidentarea mi-a recidivat. Am tras la poartă din lovitură liberă şi am simţit că mor de durere. Cred că am ruptură. Voi face un control şi voi vedea. Oricum, cred că acest campionat este încheiat pentru mine", a declarat Vespazian Colban.


Ioan Radu spune că a trăit la intensitate maximă acest joc şi prin prisma faptului că a fost nevoit să efectueze toate cele trei schimbări din considerente medicale.

Colban s-a accidentat încă din minutul 7, probabil a suferit o ruptură musculară. Apoi am vrut să-l schimb pe Azaharioaei pentru că începuse să fie dezorientat, însă nu am mai putut să fac acest lucru, pentru că Bolohan şi mai apoi Şuleru mi-au semnalat că nu mai pot continua jocul, tot din cauza unor probleme medicale, a mărturisit tehnicianul Cetăţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie pe un drum național din Botoșani: Un bărbat a murit, iar două femei au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 19:32
3733

Un bărbat a murit, iar două femei au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, duminică seară, pe DN 29, între localitățile Baisa și Vlădeni. În eveniment a...

Luni începe examenul de Bacalaureat cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale!

astăzi, 19:13
148

Probele de evaluare a competențelor din cadrul primei sesiuni (iunie – iulie) a examenului național de bacalaureat 2024 sunt programate în intervalul 17 - 27 iunie.Probele se vor desfășura ...

România - Ucraina, primul meci al naționalei tricolore la EURO 2024

astăzi, 17:55
87

România - Ucraina se joacă la München, luni, de la ora 16:00.Nicușor Bancu, fundașul lateral al U Craiova în SuperLiga României și fundașul stânga al naționalei, d...