Victor Piturca va pleca de la echipa nationala a Romaniei

Victor Piturca va pleca de la echipa nationala a Romaniei
Ceea ce reprezenta in ultimele zile doar un simplu zvon, ziua de duminica a confirmat o stire extrem de importanta pentru fotbalul romanesc.

Victor Piturca va pleca de la nationala imediat dupa meciul cu Grecia, care va avea loc saptamana urmatoare, duminica, pe 7 septembrie.

Fostul antrenor al Stelei si al Universitatii Craiova a semnat duminica dimineata un contract cu formatia Al Ittihad, dupa cum anunta Gazeta Sporturilor.

Sauditii au obtinut semnatura lui Piturca dupa mai multe zile de negocieri, tehnicianul de 58 de ani semnand pe 2 sezoane cu Al Ittihad.

In Arabia Saudita el se va duela cu Laurentiu Reghecampf, care antreneaza pe Al Hilal. Meciul intre echipele celor doi antrenori romani va avea loc pe 1 decembrie.

Mandatul prezent al lui Piturca a inceput pe 15 iunie 2011 si se va incheia asadar pe 7 septembrie anul curent.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
34

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
546

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
161

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...