Vezi cine a luat drepturile de televizare pentru EURO 2016!

Vezi cine a luat drepturile de televizare pentru EURO 2016!
Toate cele 51 de meciuri ale turneului final din Franţa nu vor fi transmise în direct de TVR.

Drepturile TV pentru EURO 2016 au fost cumparate de Telekom Romania. Dintre acestea, 28 de partide vor fi transmise în exclusivitate la Dolce Sport.

Cele mai bune 24 de echipe reprezentative se vor întîlni la Campionatul European din Franţa (10 iunie – 10 iulie), unde şi naţionala României are şanse mari de calificare, ocupînd în acest moment primul loc în Grupa F preliminară.

Dolce Sport este singura televiziune din România care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competiţii fotbalistice din Europa, iar 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv!

Această achiziţie se alătură în mod firesc celorlalte mari competiţii cu care ne-am obişnuit telespectatorii. Ne-am dorit această competiţie şi am cumpărat-o direct de la forul european pentru a oferi românilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care sperăm să participe şi Naţionala condusă de Anghel Iordănescu, a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al televiziunii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
384

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
406

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
244

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...